Човекът, стопил ледовете между Сталоун и Шварценегер

Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун са заслужили мястото си сред най-големите екшън звезди на киното като цяло.
През годините двамата са участвали в не един и два екшъна, като в немалка част от времето са били врагове съвсем буквално. Сравнявали са всичките си постижения – от размера на бицепса до този на хонорара за даден филм.
Съперничеството между Шварценегер и Сталоун обаче отдавна е в историята и през последните години двамата са в добри отношения. Не само участваха заедно в няколко филма, но и казаха по няколко думи в документалните филми за животите си, които бяха пуснати в Netflix тази година.
Оказва се, че един конкретен човек е бил в основата на това Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун да се превърнат от съперници в големи приятели. И неговото име е Джейк Блум. Легендарният холивудски адвокат почина на 81-годишна възраст миналия месец, а самият Шварценегер бе възпоменанието му и каза няколко думи.
Именно от тях разбираме, че Блум е бил човекът, затоплил отношенията между актьорите. През 1991 г. Арнолд е бил бесен, че Блум е привлякъл Сталоун за свой клиент, а по-късно дори му е предложил дял от веригата ресторанти Planet Hollywood.
Адвокатът обаче е успял да убеди Арнолд, че присъствието на Силвестър Сталоун в списъка със собственици на веригата ще се окаже добре за бизнеса. Според Page Six, около медийните събития за ресторантите двамата са прекали много време заедно, което ги е сближило.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секс с мъже или секс с жени - какво предпочита Джейда Пинкет Смит

Джейда Пинкет Смит и Бритни Спиърс сякаш се надпреварват коя ще направи по-шокиращи разкрития в книгата си, като през последните дни ставаме свидетели на доста и от двете страни. В мемоарите си Worthy съпругата на Уил Смит разкри, че двамата с него не живеят като двойка от години, но са успели […]