Маги Желязкова се съблече и смая с мускули… СНИМКА 18+

Тялото на Маги Сидерова прилича повече на мъжко, отколкото има типичните женски извивки. Моделката, която май денонощно е във фитнес залата, а резултатите са, меко казано, шокиращи.

Която и снимка да видите на брюнетката от профилите й в социалните мрежи, ще се убедите сами, защото Маги почти няма кадър, на който да не демонстрира перфектна мускулатура, на която със сигурност тайно завиждат много мъже.
Бившият на Маги Желязкова вдигна сватба с нейна колежка СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от MAGI SIDEROV (@magi_siderova)

Заради твърде атлетичния си вид Сидерова често понася какъв ли не хейт, на който обаче съвсем не остава длъжна. “Ето такива дами коментират постиженията ми в залата! Ами и аз не харесвам това, което виждам, но си мълча, защото всеки има право да решава как се чувства добре!”, пише тя под поредния коментар на една от критикуващите я дами в профила й.
Маги Желязкова се разходи полугола на 47 г. СНИМКА 18+
Разбира се, редом до критикарите, има и такива, които одобряват видяното от 48-годишната красавица и дори признават, че се вдъхновяват от постоянството, което показва в тренировките от години./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от MAGI SIDEROV (@magi_siderova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Ответен удар: Златка Райкова тъне в лукс с новия си, вижте къде... СНИМКИ

След като Благо Джизъса показа на какъв разкош се радва ежедневно с новата си на остров Бали, ето, че и ответния удар на бившата му – Златка Райкова, не закъсня. Едва ли мнозина за изненадани от факта, че плеймейтката много бързо е намерила заместител на неверния баща на сина си. […]