Раздават 300 коледни пакета на хора в неравностойно положение

300 коледни пакета с основни хранителни продукти ще бъдат раздадени в навечерието на празниците на лица в неравностойно положение – хора с увреждания, възрастни самотни хора, многодетни семейства. Инициативата под надслов „Заедно за Коледа“ се организира за седемнадесети пореден път от Община Варна, съвместно с Дирекция „Социално подпомагане“ и Българския Червен кръст.

Във връзка с епидемичната обстановка пакетите ще бъдат предоставяни по домовете на лицата до 9-ти декември. Нуждаещите се определят съвместно от трите институции. Финансирането е осигурено от Община Варна, съобщават от общинската дирекция „Социални дейности“. 

Next Post

Дариха 30-метрово пано от Funcity + на спортния комплекс във „Вл. Варненчик"

30-метрово пано с анимационни герои, създадено по време на младежкия фестивал Funcity + бе дарено на новия спортен комплекс във „Вл. Варненчик“. Фестивалът, който дава възможност за изява на млади варненски творци, артисти, музиканти, спортисти, представители на неправителствени организации, се проведе през август. Организатор на събитието е дирекция „Образование и […]