Емилия се върна на “Пирин фолк” след 20 г., шашна с визия ВИДЕО

Емилия се върна на сцената на “Пирин фолк” след близо 20-годишно отсъствие и появата й очаквано предизвика много вълнение и реакции сред феновете.

Изпълнителката заяви, че за нея е чест да бъде на сцената на конкурса в Сандански, където е направила и първите си музикални стъпки. Освен това, както по-паметливите се сещат, Емилия дълги години живя в един от най-слънчевите градове на България, докато беше с първия си мъж Коко Динев. Затова и днес има много приятели там.
Емилия прати дъщеря си в скъпарско училище
И за да въздейства максимално на публиката, не само с изпълнението, но и с визия, Емилия се появи с шикозна дълга, бяла рокля и огромни обици, с които бе неизбежно да не прикове погледите.

Фолкизпълнителката направи рецитал с любими македонски песни и композиции, отличавани с призове в предишни години на престижния форум. Любопитна подробност е, че в публиката я аплодираха актьорите Михаил Билалов и Параскева Джукелова, като тя бе в доста сходна рокля.
Емилия се пусна без грим и много секси СНИМКИ
Тазгодишният “Пирин фолк” лично уважиха още президентът Румен Радев и съпругата му Десислава./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво знаем за Лори Дел Санто - бившата жената на Ерик Клептън, загубила три деца

Лори Дел Санто е италианска актриса и модел. На 64 години днес, тя е популярна в родината си с успешната си кариера. В световен план обаче, е позната преди всичко като съпруга на музиканта Ерик Клептън, с когото губят сина си при нелепа злополука. Лори е силна и смела жена, […]

Subscribe US Now