Може без сина си, но не и без внуците – крал Чарлз тъгува за децата на принц Хари и Меган Маркъл

Последното посещение на принц Хари в Лондон мина без среща с баща му крал Чарлз, която така и не успя да намери време за него в натоварения си график. Отношенията между двамата отново са доста обтегнати и изгледи за помирение няма. Но това не пречи на монарха да копнее за по-близка връзка с внуците си Лилибет и Арчи.
Явно той няма да се откаже толкова лесно от тях, колкото от по-малкия си син. Според източник, близък до двореца и цитиран от Daily Mail, крал Чарлз не е удовлетворен от това, че сега има възможност да вижда двете си внучета, които живеят в САЩ, само чрез видеоразговори.
Той е признал пред приближени, че има по-голямо от всякога желание да изгради силна връзка с Арчи и Лилибет, но знае, че това би било трудна задача заради хилядите километри разстояние, които ги делят. Засега е имал възможността да ги види на живо само броени пъти и се надява да може да компенсира за изгубеното време покрай неразбирателството с баща им принц Хари.
Крал Чарлз не спира да прави опити да накара внучетата си да го заобичат. Наскоро например той е пратил специален подарък за рождения ден на Лилибет заедно с поздравителна картичка, написана лично от него. И е готов да направи всичко по силите си, за да си спечели място в техния живот.
Съпругата му кралица Камила също му оказва голяма подкрепа в желанието да се види отново скоро с Арчи и Лилибет и да има възможността да си бъде по-близък и с тях. За никого не е тайна, че крал Чарлз е страхотен дядо на Шарлот, Джордж и Луис и, ако Хари и Меган му позволят, може да бъде същият и за техните деца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рак на кожата - диагнозата, която Кевин Джонас е получил

Не са малко известните личности, които под някаква форма се сблъскват със сериозни заболявания и различни здравословни проблеми. И част от тях говорят открито за преживяванията си. Оказва се, че Кевин Джонас също е преживял плашещ момент преди дни. Поне това разбираме от профила му в Instagram. 36-годишния изпълнител публикува видео, […]

Subscribe US Now