Рак на кожата – диагнозата, която Кевин Джонас е получил

Не са малко известните личности, които под някаква форма се сблъскват със сериозни заболявания и различни здравословни проблеми.
И част от тях говорят открито за преживяванията си. Оказва се, че Кевин Джонас също е преживял плашещ момент преди дни. Поне това разбираме от профила му в Instagram.
36-годишния изпълнител публикува видео, от което става ясно, че от челото му е бил премахнат базалноклетъчен карцином, който е сред най-разпространените видове рак на кожата.
“Да, това наистина е рак на кожата, който започна да расте и сега трябва да се подложа на операция, за да го отстраня”, казва във видеото Кевин Джонас.
Във видеото виждаме, че интервенцията на Джонас е преминала успешно, а в описанието под поста той напомня на всичките си последователи да обръщат внимание на здравето си и редовно да проверяват съмнителните бенки.
Според Healthline, базалноклетъчният карцином се причинява най-често от дълго излагане на слънце и вредните UV лъчи. Този вид рак може да бъде причинен и от случайно слънчево изгаряне. Оказва се, че мъжете са по-предразположени към развиването на базалноклетъчен карцином, а светлата кожа и възрастта също са сред определящите фактори за заболяването.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

В София от сутрин до вечер - 4 дни градски забавления на Парк Фест

Ето, че вече преполовихме седмицата и вероятно си правим планове за предстоящите почивни дни. А в случай, че все още не сме се запътили към море или планина и ни се очертава пореден уикенд в градски условия, за щастие има как да разнообразим обичайните дейности. Цели четири дни паркът на […]

Subscribe US Now