Има ли вражда между Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър

Доскоро се предполагаше, че бившата (Дженифър Гарнър) и настоящата съпруга на Бен Афлек (Дженифър Лопес) са в добри отношения. Това обаче явно не е съвсем така, тъй като твърденията за вражда между двете жени се задълбочават, особено след скорошно интервю на Дженифър Гарнър.
В него тя споделя, че работи усилено, за да не чете за себе си и бившия си Бен Афлек в пресата. В същото време обаче не пропуска да се пошегува със смешната му снимка, на която той бе заснет с Джей Ло и с отегчена физиономия по време на официално събитие. Шегата може и наистина да е беозбидна, но според вътрешен човек Джей Ло не я приема просто като такава, пише OK! Magazine.
“Това е начинът на Дженифър да каже, че Бен изглежда нещастен и всичките му изяви на публични места са куци. Как може Джей Ло да не го приеме лично?”, разкрива източникът.
На онези, които следят отножшенията между Бен Афлек и бившата и настоящата му съпруга, няма как да не им направи впечатление последните постове на дамите в социалните мрежи.
Само часове след като Дженифър Гарнър показа стегнат корем в интернет пространството, Дженифър Лопес качи няколко свои снимки, на които пък се виждат собствените ѝ оформени коремни мускули. На кадрите виждаме певицата в аутфит в цвят слонова кост, съставен от бюстие, пола, сако, забрадка и шапка. Тоалетът е колкото стилен, толкова и разкриващ безупречно оформеното тяло на Джей Ло.
В своя пост пък Дженифър Гарнър е облечена доста по-различно – със спортен сутиен и клин, в които също показва стегната фигура, но докато тренира. В кратко видео актрисата ни позволява да надникнем в една нейна високоинтензивна тренировка.
Дали обаче последните публикации на двете дами с името Дженифър изобщо дават повод за подклаждане на предполагаемата вражда между тях, остава единствено времето да покаже.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ирен Кривошиева погреба майка си, ще дели голямо наследство със...

Актрисата Ирен Кривошиева загуби майка си преди почти месец. Адвокат Лиляна Кривошиева напусна земния си път на 93-годишна възраст, а двете й дъщери са неутешими.  Сега идва ред и на неприятната част за роднините – делбата на наследството, а често в такива случаи се стига до скандали.  Ирен се е […]

Subscribe US Now