Ето какъв пол е бебето на Иво Аръков и Габриела СНИМКИ

Иво Аръков и половинката му Габриела са в трепетно очакване на своя наследник, чийто пол криеха досега. Ето, че дойде момента, в който да стане ясно и какво е бебето им.

Влюбената двойка очаква с нетърпение първородния си син, а за да разкрият пола, двамата направиха и традиционното напоследък парти с балони в определен цвят. В техния случай обаче – вместо балони, имаше торта, кексчета и… мечета в син цвят, който издадоха и всичко важно в случая.
Ето я много бременната приятелка на Иво Аръков СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Gabriela Nikolaeva (@gabrnikolaeva)

“Нямаме търпение да те видим, благодаря на всички за любовта”, написа в социалната мрежа изгората на Аръков – пищната брюнетка Габриела, която вече не крие наедрялото си коремче в профила си.
Засега Аръков е по-пестелив откъм споделяне на толкова лични моменти в профила си, но пък за сметка на това още преди година призна открито, че вече е готов да стане баща, а малко след това в живота му се появи и 13 години по-младата от него Габриела, като по поръчка за това му желание./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ще има ли в крайна сметка сватба за Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Преди през 2020 г. Меган Фокс и Machine Gun Kelly да се съберат покрай снимките на филма Midnight in the Switchgrass, актрисата потвърди, че се разделя със съпруга си Брайън Остин Грийн, за когото беше женена почти 10 години и от когото има трима синове – Ноа (10 г.), Бодхи […]

Subscribe US Now