Ето кой гони Нана Гладуиш от “Съдебен спор” и каква буря предизвика

Нана Гладуиш се превърна в лице на единственото юридическо предаване у нас “Съдебен спор”. И логично феновете на формата не могат да си го представят без нея, тъй като вече десет години тя е лицето на шоуто по Нова телевизия.

През последните уикенди обаче, блондинката изчезна от полезрението на зрителите, а на нейно място в студиото се появява Десислава Танева, която е радиоводещ. Очевидно, поне засега, тя не се радва на зрителско одобрение.
Шок! Нана Гладуиш аут от телевизията, на нейно място се появи…

“Тя е далеч от това, което прави и дава за шоуто Нана Гладуиш. Иска да се покаже по-знаеща и компетентна, но става смешна и напъните й водят до това, да стъписва участниците в “Съдебен спор”, които са на подсъдимата скамейка. Не може да стигне и на йота от това, което Нана прави като водеща”, недоволстват зрителите на предаването. А вероятно вече и на самата Десислава й е ясно, че не е “любимка на зрителите”.
Нана отиде в Израел и призна какво я е спасило СНИМКА
Въпреки опасенията на феновете на “Съдебен спор” истината е, че никой не гони Нана и не й търси заместник току така. Известно е, че Нана Гладуиш проведе дълга битка с рака и на няколко пъти се лекува в Израел. Към момента блондинката искала да се оттегли от медийните изяви и да се занимава с други дейности.
Дали това ще продължи дълго или е само временна ситуация, само времето ще покаже. Слуховете засега са, че на водещата са й омръзнали съдебните спорове и сеири, искала по-спокойни занимания./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кратък пътеводител на фолклорните фестивали в България

Българският народен календар е изпъстрен с празници от всякакво естество – религиозни, битови и езически; свързани с полската работа или пък чисто и просто с веселието. Повечето летни събори и фестивали са най-вече от тези с веселието и представляват чудесен начин да опознаем старите традиции, докато пътуваме из родината. Ето […]

Subscribe US Now