Билалов с ексклузивна новина на старта на “Стани богат”, задава се революционна промяна

След изключителния старт на новия сезон на “Стани богат” със специалната детска седмица в началото на септември, този понеделник, 11 септември, в 18:00 ч. по bTV феновете на любимата телевизионна игра за знание в света ще станат свидетели на революционна и ексклузивна промяна.

Чисто нов жокер – „Помощ от приятел в студиото“ ще влезе с пълна сила в играта и ще замени досегашния „Помощ от публиката“. Така от понеделник трите жокера в “Стани богат” са: „Помощ от приятел в студиото“, „50:50“ и „Обади се на приятел“.

„Започваме с една ексклузивна новина – от днес в шоуто имаме чисто нов жокер! И не, няма да подсказвам аз, а близък приятел на играча. Всеки, който сяда на стола срещу мен, има право на подкрепление. Неговият човек е в публиката и ще се включи във важен момент от играта“. С тези думи водещият Михаил Билалов ще приветства участниците в студиото и зрителите пред екраните и ще представи ясно и нагледно новия жокер „Помощ от приятел в студиото“. 
А новият жокер ще влезе в играта буквално веднага и още в първия епизод ще стане ясно, че той може да бъде и „нож с две остриета“.
Първият участник, който ще се възползва от новата екстра, е Стефан Михайлов – архитект и собственик на зелен бизнес, а приятелят му Кристиян ще влезе в ролята на първия нов жокер „Помощ от приятел в студиото“. Много изненади, нови знания, емоции, настроение, тръпка и адреналин очакват феновете на “Стани богат” от понеделник./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Не е за вярване какво направи Белослава след пиянската изцепка, замесен е мастит украински бизнесмен

Певицата Белослава и съпругът й – художникът Евгени Йонов, продадоха бутиковия си хотел с прилежащ към него ресторант “Вила Арте“ в курортното селце Лозенец на юг от Бургас. Сделката е била финализирана буквално преди няколко дни и предстои да бъде изповядана пред нотариус в Царево, а купувач на двуетажната сграда в […]

Subscribe US Now