Не е за вярване какво направи Белослава след пиянската изцепка, замесен е мастит украински бизнесмен

Певицата Белослава и съпругът й – художникът Евгени Йонов, продадоха бутиковия си хотел с прилежащ към него ресторант “Вила Арте“ в курортното селце Лозенец на юг от Бургас.

Сделката е била финализирана буквално преди няколко дни и предстои да бъде изповядана пред нотариус в Царево, а купувач на двуетажната сграда в средиземноморски стил е мастит украински бизнесмен, търгуващ със земеделски торове. 

Макар официалните параметри по сделката с хотела на Белослава да се пазят в тайна, близки до къдрокосата джаз и поп звезда твърдят, че тя е съумяла да изтъргува “Вила Арте“ за 3,5 млн. евро – около 7 млн. лв.
Купувачът получава двуетажна сграда с 10 стаи със собствен санитарен възел, три от които – с тераси с гледка към морето, двор от 4 декара с прилежащ към него външен басейн, собствена овощна градина, лозе с различни сортове грозде, както и напълно оборудван ресторант.

Новият собственик на “Вила Арте“ – украински бизнесмен с голямо семейство, е купил бутиковия хотел на Белослава не с цел да продължи бизнеса, а за да превърне мястото в своя лятна резиденция.

Украинецът се нанася в имота още тази есен, в началото на месец октомври. На хотела предстои ремонт и превръщането му в частно фамилно имение, като новият собственик няма да получи работите на световно признатия български скулптор Павел Койчев, които красят парадния вход на “Вила Арте“, както и десетките ценни картини на стари майстори, окачени по стените на хотела.
Съгласно договорката, всички произведения на изкуството ще бъдат прибрани от Белослава и съпруга й Евгени Йонов.

Изненадващата сделка с морския хотел на Белослава породи лавина от слухове заради обстоятелството, че само преди 2 месеца певицата беше арестувана за шофиране в пияно състояние навръх 50-ия си юбилей.
Певицата е с повдигнато обвинение от Софийска прокуратура за шофиране с над 1,2 промила алкохол в кръвта, което се наказва със затвор от 1 до 3 г., а шумният медиен скандал, съпроводил ареста й, я постави в непривичната за нея светлина на “аморален закононарушител“.

Близки до певицата твърдят, че именно пиянската афера е подтикнала Белослава към продажбата на хотела в Лозенец, който тя и съпругът й изградиха от основи и където тя прекарваше лятото си от 2006 г. насам, когато изискания “Вила Арте“ отвори врати. Тръгнаха и спекулации, че джаз изпълнителката е в процес на развод с мъжа си Евгени и поради тази причина двамата продават общия бизнес.
Близки до Белослава обаче категорично отрекоха слуха, че тя се разделя със съпруга си. Да, той имал авантюра с друга, доста по-млада жена, но вече всичко било приключило.

Според думите на нейни колежки, певицата най-накрая се е решила да послуша съвета на мъжа си да продадат бутиковия хотел в морското селце Лозенец и да преместят бизнеса в съседна Гърция, където прекарват летните си ваканции все повече наши сънародници.

“Белослава и Евгени вече купиха 20 декара маслинова гора на остров Лимнос, както и малка къща с голям двор на един от заливите в западната част на острова, където плажовете са с хубав и ситен пясък, а водата на Егейско море – кристално чиста. Там двамата ще стартират нов семеен туристически бизнес.
Много е възможно да пренесат концепцията на “Вила Арте“ на Лимнос – този остров е посещаван от богаташи от цял свят, тъй като е с все още диви плажове и е незасегнат от масовия туризъм. Пък и там сезонът е цели 5 месеца – от началото на май до края на септември“, разказва запознат с бъдещите житейски планове на джаз звездата с все още несъсипан от алкохола кадифен глас, пише  “Уикенд“.

Според думите му, малко след излизането на Белослава от арестантската килия на Шесто РПУ в София, тя е отпрашила с мъжа си към гръцкия остров Лимнос за серия от огледи на парцели в регулация. Информацията се потвърждава и от публикувана снимка във Фейсбук профила на Евгени Йонов от 26 август – на нея художникът позира заедно с Белослава пред семейния кемпер, като обозначената локация е остров Лимнос.

Новината, че 50-годишната музикална звезда се изнася окончателно от Лозенец, вече не е тайна и за редовните посетители на “Вила Арте“ в курортното черноморско селце. Повечето от тях са информирани, че този сезон е последният за бутиковия хотел с прилежащ към него ресторант, който завинаги хлопва кепенци след 17 славни години.

Неофициално се твърди, че Белослава е обявила за продажба и софийския си ресторант “Ателие“, намиращ се в района около “Оборище“, на една от най-скъпите улици – “Асен Златарев“. До този момент обаче нямало кандидати да купят заведението, тъй като потенциалните клиенти настоявали да сложат ръка върху цялата сграда, а не само върху приземния етаж, където се помещава заведението.

“Белослава отдавна обмисляше да се премести в Гърция, където да прекарва летните месеци със семейството и приятелите си, но сърце не й даваше да се раздели с “Вила Арте“. Пиянската изцепка ускори нещата – може да се окаже, че това е било необходимото зло, за да отвори нова страница в живота си на 50-годишна възраст“, одумват радикалното решение на певицата колегите й от музикалните среди./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Кая Гербер е цялата в злато

За своите 22 години Кая Гербер може да се похвали със солиден опит като модел зад гърба си – десетки фотосесии, ревюта и корици на списания. Разбира се, славата и успехът й се дължат до известна степен на факта, че е дъщеря на Синди Крауфорд, от която е наследила не само страстта към […]

Subscribe US Now