Брад Пит или Бен Афлек – кой според Гуинет Полтроу е по-добър любовник

Гуинет Полтроу е щастливо омъжена жена. Повече от четири години актрисата споделя живота си с продуцента Брад Фалчук.
Но явно това не ѝ пречи да се връща понякога назад във времето и публично да разкрва подробности от връзките си с Брад Пит и Бен Афлек. Точно това направи Гуинет, докато гостуваше в подкаста Call Her Daddy, с водеща Алекс Купър, пише InStyle.
Докато двете обсъждаха живота и взаимоотношенията, разговорът се завъртя около бившите връзки на актрисата. Тогава Купър постави директно нещата: “Брад или Бен?” и зададе поредица от бързи въпроси, на които Полтроу трябваше да отговори без да се замисля особено. Но когато се стигна до въпроса: “Кой е по-добър в леглото?”, актрисата се затрудни. “Брад беше голяма химия, нещо като любовта на живота ми. А Бен беше технически отличен”, каза все пак откровено тя.
Гуинет остава искрена по време на цялото интервюто и продължа да разказва за “голямата любов от пръв поглед” с Пит. Както и за причините за неуспешния им годеж. “Една вечер бяхме на балкона на къщата, която бяхме наели в едно малко градче в Аржентина”, връща се тя към спомените си от 1996 г. “И тогава Брад ми предложи брак. Иска ми се да си спомнях точно какво каза, но беше толкова емоционален момент, бях толкова развълнувана. Той наистина успя да ме изненада. Тогава съм била едва на 24.”

Въпреки предложението, Пит и Полтроу се разделят само шест месеца по-късно. Актрисата обаче уточнява, че никога не е съжалявала за това и въпреки че е изживяла раздялата тежко, смята, че това е било “правилното решение” в онзи момент. “Имаше редица неща, които се случиха, освен това той беше с девет години по-възрастен от мен. Причините са много. Но раздялата ни беше наистина една от онези трудности, които оставят следа за цял живот.”
Въпреки всичко, основателката на Goop твърди, че останала близка с Пит до ден днешен и много цени приятелство му. “Той е страхотен човек”, казва Гуинет. “Наистина го харесвам и уважавам много.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шакира и Пике - разделени, но на едно място

Вече е очевидно, че нещата между Шакира и Жерар Пике са необратими. Двамата си размениха поредица нападки чрез социалните и традиционни медии, а новината, че певицата се премести в Маями със синовете им е сигурен знак, че раздялата е окончателна. В края на април 46-годишната Шакира беше забелязана във видимо […]

Subscribe US Now