Когато Емилия Кларк едва не прегази Самюъл Джаксън с лада

Secret Invasion е поредният супергеройски сериал на Marvel, който вече може да се гледа в Disney+. В него на фокус е Ник Фюри (Самюел Л. Джаксън) – единственият човек, който може да спаси света от опасност. Основен злодей е извънземна раса, която може да приема облика на който си поиска човек. Е, една част са добронамерени индивиди, но друга – съвсем не.
Когато миналата година Marvel пуснаха трейлър на сериала, пак не стана малко по-ясно какъв ще е сюжетът, но пък разбрахме кои актьори ще участват. Освен Самюел Л. Джаксън в главната роля, в Secret Invasion играят още Бен Менделсон и Емилия Кларк.
В интервю за Yahoo Entertainment последните двама разказват повече за сериала, като един от последните въпроси на журналиста е за запомняща се случка от снимките.
Една такава решава да разкаже Емилия Кларк. Тя споделя, че в една от сцените едва не е прегазила колегата си Самюел Л. Джаксън с Лада.
Колата като цяло не ѝ е била позната и се е учудила, че има 10 педала. Актрисата дори оприличи Ладата на трактор и призна, че не е имала достатъчно време да разучи управлението. Въпреки това екипът ѝ е казал, че няма време и трябва да действат. Тогава Емилия си е казала, че ще се справи, но в един момент вместо спирачката, е натиснала газта и едва не е прегазила Самюел Л. Джаксън.
Журналистът я пита каква е била неговата реакция, на което актрисата отговаря, че той е подходил много джентълменски и мило въпреки неприятната ситуация, което е можело да стане.
“После поплаках малко и накрая друг караше вместо мен”, завършва Емилия Кларк.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Кейт Мидълтън се изправи срещу Роджър Федерер

Точно седмица остава до най-голямото тенис събитие във Великобритания и един от четирите мейджър турнира в света – Уимбълдън. И докато играчите без съмнение тренират усилено, същото важи и за момчетата, и момичетата, които подават топките на състезателите. А кой би могъл да ги разведри по-добре от Кейт Мидълтън? Тя […]

Subscribe US Now