Как се забавляват Хю Джакман и жена му

Свикнали сме да приемаме, че холивудските бракове не устояват дълго на времето. Оказва се, обаче, че дори и на място като Холивуд има изключения. И двойки, които се радват на дълъг и щастлив съвместен живот.
Пример за това е семейството на Хю Джакман. Актьорът и съпругата му Дебора-Лий Фърнес вече се радват на четвърт век брачен живот. А Хю Джакман често ни прави свидетели в социалните мрежи на това колко са щастливи заедно. Доказателство е и последното видео, което актьорът качи. 
Виждаме двамата съпрузи в отлично настроение да танцуват пред коледната елха и да се наслаждават на прекараното време заедно. 
“Деб и аз танцуваме по празниците. Благодаря на Мишай и Педро за стъпките и търпението”, пише Джакман под видеото. По всичко личи, че отправя благодарностите си към хората, които са направили хореографията им. 
Още едно нещо обаче прави впечатление и това е, че до елхата и има голям картонен макет с лика на Райън Рейнолдс. Райън Рейнолдс и Хю Джакман имат силна приятелска връзка, въпреки че са работили заедно само по един филм -“Х-Mен Началото: Върколак” от 2009 г.
Приятелството на двете звезди през последните няколко години прерасна в изключително забавна война на шегите в социалните мрежи. И поредното доказателство е налице.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво търси Емили Ратайковски в приложенията за запознаства

След раздялата и развода със Себастиян Бер-Маклард, около Емили Ратайковски е доста интересно. Тя сякаш отново започна бъде активна в най-различни социални аспекти. От едната страна, е подкастът ѝ High Low, а от другата – че постоянно бива свързвана с различни мъже. Първо това беше Брад Пит, а в момента е […]