Новото гадже на Софи Търнър – аристократ с милиони наследство

Разводът между Софи Търнър и Джо Джонас все още не е финализиран, като всичко ще се реши в началото на следващата година.
Дотогава двамата трябва да намерят начин, по който да се разбират и отглеждат двете си дъщери. Оказва се обаче, че Софи Търнър не си губи времето и иска да продължи с живота си възможно най-скоро. Дори си е намерила нов мъж.
Актрисата от Game of Thrones е била заснета от папараци в Париж да се целува с английския аристократ Пелегрин Пиърсън. Въпросните снимки са публикувани от The Sun и на тях не се вижда ясно лицето на Софи Търнър.
Към момента не е ясно какви точно са отношенията между двамата и дали те наистина са във връзка. От  Yahoo поясняват, че Пелекрин Пиърсън е четвърти Виконт Коудрей, а тази титла идва и с голямо наследство. Състоянието на семейството му е оценено на 224 милиона паунда, пише InStyle. 
И докато Софи Търнър все още се развежда с Джо Джонас, Пиърсън се раздели наскоро с прицеса Мария-Олимпия на Гърция и Дания – кръщелница на крал Чарлз.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Наистина ли има проблеми в брака на Джей Ло и Бен Афлек

Едва ли има много хора по света, които да не знаят за любовната история на Дженифър Лопес и Бен Афлек. Те бяха една от най-харесваните известни двойки в началото на 2000-те години и дори бяха сгодени. Така и обаче не се ожениха и вместо това обявиха раздялата си. Години по-късно […]

Subscribe US Now