Големите звездни раздели на 2022 г. (до момента)

Съвсем нормално е любовта на известните личности да предизвиква сериозен интерес от страна на феновете и хората като цяло.
Но не е никаква тайна, че голяма част от връзките, които са под светлините на прожекторите, не се славят като кой знае колко дълготрайни. Разбира се, невинаги публичността и интересът са причините за дадена раздяла.
Годината вече е преполовена, а към момента станахме свидетели на не една и две звездни раздели. Glamour са си направили труда да ги съберат, а ние ще обърнем внимание на по-интересните и известни такива.
Леонардо ди Каприо и Камила Мороне
Естествено че ще започнем с най-прясната звездна раздяла, за която се разбра през изминалата седмица. Причините за нея все още не са ни ясни, но пък знаем, че актьорът и моделът бяха заедно малко над четири години.
Като цяло, и двамата не говореха много за отношенията си, но пък хората не спираха да се възмущават на голямата разлика в годините им – цели 22 години.
Пийт Дейвидсън и Ким Кардашиян
Тук чак толкова голяма възрастова разлика няма (само някакви си 13 години), но и връзката между актьора и риалити звездата не просъществува кой знае колко дълго.
Всъщност, няма и година, а ако трябва да бъдем малко по-точни, около девет месеца. Причината според източници се криела в натоварените работни графици на Дейвидсън и Кардашиян.
Майкъл Б. Джордан и Лори Харви
Да си голяма звезда в киното не е лесно, но се оказва още по-трудно да запазиш връзката си. Пореден актьор обаче не успява да се справи с тази задача.
Малко повече от година след като започнаха да излизат заедно, Джордан и Харви са се разделили. Причините не са ясни, но пък източници твърдят, че любовта им е била силна и истинска.
Жерар Пике и Шакира
И ако дотук ни беше тъжно, но не бяхме и кой знае колко изненадани, то разялата между футболиста и изпълнителката ни свари неподготвени.
Доста се изписа за причините и евентуалните изневери, но сега няма да им обръщаме внимание, защото са непотвърдени. Но пък е факт, че Пике и Шакира сложиха край на връзката си след 11 години заедно и две деца.
Арън Роджърс и Шайлин Удли
И това не го очаквахме, защото новината за раздялата дойде едва година след като стана ясно, че футболистът и актрисата са сгодени и ще стават семейство.
Причина за крайното решение са станали натоварените им с работни графици и някои непреодолими различия в характерите.
Кание Уест и Джулия Фокс
След като се раздели с Ким Кардашиян, рапърът на няколко пъти заявяваше желанието си двамата отново да се съберат и да бъдат едно голямо и щастливо семейство.
Междувременно той се опита да продължи напред, но кратката му връзка с модела Джулия Фокс не се оказа най-доброто решение.
Джейсън Момоа и Лиза Бонет
И ако не е чак толкова голяма изненада, че нещата между Кание и Джулия не се получиха, то това не важи за развода между Момоа и Бонет.
В началото на годината актьорът обяви в социалните мрежи, че след четири години брак и общо 16 години заедно са се разделили. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Поп фолк певицата Магда преживя тежък провал, наложи й се изненадващо да... СНИМКИ

Поп фолк звездата Магда направо не е на себе си заради това, което й се е случило наскоро. Оказа се, че изпълнителката, която трябваше да пусне скоро дуетно парче, всъщност няма как да го направи, защото последният й проект се е провалил. “За съжаление дуетното ми парче няма да бъде […]

Subscribe US Now