Защо всички отново говорят за Бианка Ченсори

Когато Кание Уест и Ким Кардашиян бяха съпрузи, те непрекъснато попадаха в центъра на вниманието. Но откакто рапърът е с новата си любима Бианка Ченсори, вече доста по-рядко чуваме за бившата му жена, докато двамата не спират да привличат всички погледи.
И докато някои смятат, че 29-годишната архитектка е поредната жертва на Йе, който я е обсебил напълно и дори й казва как да се облича, други са на мнение, че провокативното им поведение е част от добре премислен план. А основната им цел е да засенчат Ким Кардашиян и всички да говорят само за тях. Е, за пореден път успяха да го постигнат.
Уест и Ченсори излязоха на среща в Лос Анджелис, което стана причина отново всички да ги обсъждат. 46-годишният рапър е забелязан на клипове в социалните мрежи, облечен в изцяло в черно, докато 29-годишната му съпруга, е решила да излезе на вечеря с светлосиньо боди с гол гръб и бял дантелен чорапогащник.
Вижда се, че архитектката на Yeezy е завършила визията си с чифт бели обувки на висок ток, докато тя и рапърът са снимани в The Grove в Лос Анджелис. Бианка е подходила доста смело към външния си вид, като е решила да не слага сутиен към тоалета си в цвят аквамарин – моден избор, към който тя прибягва доста често напоследък. Бианка е вързала косата си на спретнат кок.
Излизането на Йе и Бианка идва само няколко дни след като се появи репортаж, в който се твърди, че семейството на модела не е във възторг от нейния съпруг. Двамата са женени от декември 2022 г.
Daily Mail пише, че Йе “е поканен да отиде в родната страна на Бианка – Австралия, но Бианка се колебае дали това да се случи, защото знае как ще реагира баща й”, който по всичко личи се притеснява за модните промени и решения на дъщеря си.
Изданието също съобщава, че майката на Бианка – Александра, е посетила дъщеря си по-рано тази година. Според вътрешен човек майката на Бианка е искала да “оцени положението”. “Майката на Бианка трябваше да се убеди сама какви точно са взаимоотношенията между дъщеря ѝ и Уест, след като Бианка каза на семейството си, че държи това под контрол”, отбелязва източникът. “Това беше прекрасна възможност за Александра да прекара време с Бианка и сама да се ориентира в ситуацията.”
“Да, Бианка се обличаше провокативно, докато майка й беше там, но това беше нищо в сравнение с някои от тоалетите, които е носила преди и след посещението”, заключва източникът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Diddy го загази - федерални обискират домовете му

В последните няколко месеца турбуленцията в живота на рапъра Diddy е доста силна. През ноември миналата година бившата му приятелка Каси го обвини в сексуален тормоз и изнасилване. Тогава нещата утихнаха сравнително бързо, защото двамата достигнаха до споразумение извън съда. Но последваха още обвинения срещу рапъра, като едно от тях бе от […]

Subscribe US Now