Бояна Генова качи ВИДЕО 18+ от раждането на сина си

Бояна Генова, която знаем от участието й в “Игри на волята” и още като “Малкото коте на Валери Божинов”, скандализира всички с видео от раждането на първото си дете. 

Звездата от “София ден и нощ” е документирала естетсвеното раждане на малкия Борис и реши да го сподели с последователите си в социалната мрежа. 
Преди около 4 години една от най-известните инфлуенсърки у нас – Антоанет Пепе, качи в личния си канал видео от раждането си и в  този момент тя и тогавашният мъж до нея – Филип, станаха истинска сензация в онлайн пространството. Видеото събра буквално хиляди гледания, а коментарите бяха както положителни, така и отрицателни заради чувствителното съдържание.
 

E, в чужбина това е често срещана практика сред влогърите, но явно започва да става и у нас. Преди малко повече от 20 дни инфлуенсърката Бояна Генова стана майка за първи път на малкия Борис. През цялата си бременност нейните последователи бяха запознати с нейния живот и с това как тялото ѝ се променя благодарение на снимките, които ежедневно публикуваше.
Преди броени часове Бояна качи и 20-минутен влог в личния си канал в Youtube, в който по нейни думи показва реалността от раждането по естествен път по един деликатен начин. Кадрите определено не за всекиго, но целта му все пак е да покаже целия процес и нейната лична история. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

"Изоставени" суперавтомобили, за които всички говорят

За автомобилните фенове няма по-романтично нещо от снимки на изоставен спортен автомобил в плевня в някое китно швейцарско, френско или италианско селце. Има нещо митично в това – като да откриеш златно съкровище, което носи със себе си куп истории, загадки и чужди спомени. Ето защо се изненадахме, когато видяхме […]