Diddy го загази – федерални обискират домовете му

В последните няколко месеца турбуленцията в живота на рапъра Diddy е доста силна. През ноември миналата година бившата му приятелка Каси го обвини в сексуален тормоз и изнасилване.
Тогава нещата утихнаха сравнително бързо, защото двамата достигнаха до споразумение извън съда. Но последваха още обвинения срещу рапъра, като едно от тях бе от продуцента Родни Джоунс.
Той обвини Diddy в тормоз и трафик на хора, което му бе петото обвинение. И на фона всичко това разбираме, че федерални агенти са претърсвали имоти на изпълнителя в Лос Анджелис, Ню Йорк и Маями.
За момента властите казват само, че претърсванията са във връзка с настоящо разследване и скоро ще дадат повече информация около случващото се, пише The Hollywood Reporter.
Оказва се обаче, че рапърът може и да не е стоял и чакал федералните да обискират домовете му. Според People, един от частните самолети на Diddy е бил проследен да лети от Калифорния до остров Антигуа в Карибско море.
От снимки на рапъра, направени на летището в Маями, става ясно, че той не е бил на борда на самолета, който е кацнал в Антигуа. А мистерията кой е бил на борда му – остава.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Арнолд Шварценегер открито за проблемите със сърцето

Арнолд Шварценегер през годините е доказал, че нищо не може да го спре от това да посещава фитнеса редовно. Дори трите сърдечни операции, които е претърпял. Актьорът и легенда в бодибилдинга винаги намира начин да тренира, за да поддържа тонуса си. Здравословните проблеми обаче продължават. В подкаста си Arnold’s Pump Club […]

Diddy го загази – федерални обискират домовете му

Последните няколко месеца са доста турбулентни за рапъра Diddy. През ноември миналата година бившата му приятелка Каси го обвини в сексуален тормоз и изнасилване.
Тогава обаче нещата утихнаха сравнително бързо, защото двамата достигнаха до споразумение извън съда. Но последваха още обвинения срещу рапъра, като едно от тях бе от продуцента Родни Джоунс.
Той обвини Diddy в тормоз и трафик на хора, което бе петото обвинение срещу него. И на фона всичко това разбираме, че федерални агенти са претърсвали имоти на Diddy в Лос Анджелис, Ню Йорк и Маями.
Властите казват за момента само, че претърсванията са във връзка с настоящо разследване и скоро ще дадат повече информация около случващото се, пише The Hollywood Reporter.
Оказва се обаче, че рапърът може и да не е стоял и чакал федералните да обискират домовете му. Според People, един от частните самолети на Diddy е бил проследен да лети от Калифорния до остров Антигуа в Карибско море.
От снимки на рапъра, направени на летището в Маями, става ясно, че той не е бил на борда на самолета, който е кацнал в Антигуа, но остава мистерия кой е бил на борда му.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-малката дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур с поредно откровение

Дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур са в светлините на прожекторите още от раждането си. А най-малката от тях е решила да използва тази популярност, за да насочва вниманието към важни теми, както и да бъде напълно откровена с последователите си. След като разкри, че е диагностицирана с разстройство […]

Subscribe US Now