Маги Сидерова срина със земята “Хелс Китчън”! Разкри шокиращи неща от задкулисието на шоуто

Красивата миска Маги Сидерова попиля кулинарното шоу “Хелс Китчън”, след като беше поканена да бъде гост и да опита от манджите на участниците. 

Къдрокосата миска е гневна от отношението на екипа, а това доведе и до редица откровения. Оказа се, че храната в шоуто е ужасна, а след си позволила да хапне, получила киселини и силни болки. 

„Участието ми като специален гост в „Хелс Китчън” беше пагубно за тялото ми, боли ме стомахът, имам киселини, задържала съм вода, а десертът изобщо няма да го коментирам, слаба продукция, слаб екип, слаба организация. 6 часа чакане! 3 от които да влезеш в ресторанта, още толкова да ти сервират храната и накрая ми объркахте името, при положение, че 3 пъти ви казах да не ме изпишете Желязкова. Много сте зле и никой не си позволява да ви го каже, но аз ще ви го кажа!”, коментира Маги в стори в Инстаграм. 
Тя е бясна най-вече на това, че са й объркали името и са я изписали Маги Желязкова. Красавицата е омъжена от 5 години за бившия служител на ГДБОП Георги Сидеров и държи да носи неговата фамилия./ show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Принцеса Шарлийн - най-после усмихната

Бавно, но сигурно, Шарлийн се завръща към нормалния си живот като принцеса на Монако. Или поне към този, който очаква княжеството и поданиците му от нея. След няколко публични събития тя има нова изява. 44-годишната Шарлийн присъства на Седмицата на модата в Монако. Там тя беше заедно с дъщеря си […]