Анджелина Джоли пак успя да вбеси Брад Пит

Въпреки че разводът им приключи още през 2019 г., Анджелина Джоли и Брад Пит продължават да “воюват”. Ябълката на раздора се оказва Chateau Miraval – имение, притежаващо винарна и лозови насаждения в Южна Франция. Холивудската двойка го купува през 2008 г. за около 25 милиона долара. Когато това се случва, двамата се съгласяват, че няма да продават дяловете си в шатото без разрешението на другия.
През 2022 г. обаче Брад Бит започва да съди Анджелина Джоли, защото не се е съобразила с уговорката им и е продала дяловете си във винарната на руски олигарх.
И по всичко личи, че продължава да има развитие около Chateau Miraval, но то в никакъв случай не е благоприятно за Брад Пит. Сега актьорът настоява за разбере кой е съсобственик на френското му лозе, след като акциите на бившата му съпруга Анджелина Джоли попадат в контрола на таен собственик от остров Джърси в Ламанша.
60-годишната звезда от “Боен клуб” е шокиран, когато Джоли продава половината от зашеметяващото им имение Chateau Miraval без неговото съгласие на руския милиардер Юрий Шефлер през 2021 г.
Според новите финансови документи обаче, крайният собственик на акциите е неясен, контролиран от компания, в която Шефлер не е акционер. Бизнес уговорките обаче правят невъзможно да се разбере кой дърпа конците. Според Daily Mail холивудската звезда е решена да стигне до дъното на тази сделка.
Спорът пренася за първи път дългогодишна сага около развода между Пит и Джоли на британските брегове. Битката за бъдещето на Chateau Miraval, известна като “Войната на розето”, досега се е водила в съдебните зали във Франция, Люксембург и Лос Анджелис.
Източник, близък до актьора, казва: “Брад иска от остров Джърси да започнат да дават отговори. Той трябва да има право да знае кой е купил бизнеса му. Брад е вложил сърцето и душата си в това лозе и не знае със сигурност с кого всъщност работи.”
Chateau Miraval в Прованс произвежда страхотно розе, популярно сред знаменитостите. Дълги години Пит и Джоли притежават огромното имение с винарната и лозовите насаждения, като дори се женят там през август 2014 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шегите, които Ергенът 3 вече отнася

И втори епизод на трети сезон на “Ергенът” е вече история. Вече знаем и кои са всички участнички, които ще се борят за сърцето на Александър Младенов. На самия старт дори видяхме как Гълъбина се оказа първата дама, на която ѝ се наложи да напусне предаването. Магдалена пък се оказа първата, която получи специалната “Роза […]

Subscribe US Now