Шегите, които Ергенът 3 вече отнася

И втори епизод на трети сезон на “Ергенът” е вече история. Вече знаем и кои са всички участнички, които ще се борят за сърцето на Александър Младенов.
На самия старт дори видяхме как Гълъбина се оказа първата дама, на която ѝ се наложи да напусне предаването. Магдалена пък се оказа първата, която получи специалната “Роза от пръв поглед”.
Тепърва предстои да разберем как ще протичат отношенията както между момичетата в имението, така и тези между тях и Ергенът. Но първите два епизода дадоха повод за много шеги и много мемета в социалните мрежи.
Така виждаме няколко различни снимки без контекст, които описват първи епизод на трети сезон. А след това пък виждаме закачка с Барбара, която заяви, че тренира борба. В кратък откъс от кеча виждаме как жена успява да тръшне мъж на ринга, а към видеото е написано: “Барбара, запознавайки се с Алек.”
Закачка има и с появяването на Теа, която след като слезе от колата, за да се запознае с Младенов, премина през доста пищна пиротехника.
Хората не пожалиха и Ергенът. Повод за присмеха им са реакциите на Александър Младенов към шегите, които участничките казват. И по-точно неговият смях.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Кание публикува голи снимки на Бианка

С всяка своя публична поява Кание Уест и Бианка Ченсори карат всички отново да говорят за тях. Двойката е меко казана провокативна и докато рапърът се опитва да прикрие максимално лицето и тялото си, съпругата му демонстрира щедро формите си. И мнозина са на мнение, че нейните тоалети не са […]

Subscribe US Now