Френските забавления по бански на Елизабет Хърли

Снимките по бански в Instagram профила на Елизабет Хърли напоследък са в изобилие и за това причините са обясними.
Освен, че все още е лято и тъкмо сега му е времето за секси кадри, актрисата и модел все пак има и своя собствена марка бански костюми. А и предвид перфектната форма, в която е за своите 58 години, тя определено може да си позволи да показва и малко повечко плът.
Преди седмица Елизабет Хърли качи пост с кадри от Сен Тропе, където явно разпуска. Сега с ново видео в Instagram тя ни показва още малко от почивката си в слънчева Франция.
На кадрите виждаме модела отново по бански – половинки и в неутрален кафеникав цвят, докато се излежава на шезлонг. От друга част от клипа пък става ясно, че компания по време на почивката ѝ ѝ е правила актрисата Джоан Колинс.
Съдейки по последните ѝ постове в социалните мрежи, Елизабет Хърли очевидно си прекарва лятото наистина добре. Виждаме я усмихната, заобиколена от приятели и в страхотна форма, което няма как да не забележим.
И предвид че лятото все пак още не е свършило, някак ни се струва, че това далеч няма да са последните постове, с които Елизабет Хърли ще нажежи иначе разгорещените страсти…

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Амал и Джордж Клуни отново събраха всички погледи

Където и да се появят, Амал и Джордж Клуни привличат погледите към себе си. Миналия месец двойката бе забелязана край езерото Комо, Италия, където има дом, докато отива на романтична вечеря. Както обикновено, и актьорът, и съпругата му бяха стилни и усмихнати. От Entertainment Tonight разбираме, че двамата прекарват лятото […]

Subscribe US Now