Как дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс се отрече от баща си

На 18 април Сури Круз навърши 18 години. Макар да е дете на много известни родители – Кейти Холмс и Том Круз, за нея знаем доста малко заради усилията на майка й да не допуска медиите да се месят в личния живот на дъщеря й.
Въпреки това стана ясно, че момичето е предприела значителна промяна по отношение на това как иска да бъде възприемана от хората около себе си. Любителската театрална постановка Head Over Heels, в която участва в Ню Йорк, беше причина детайлът да излезе наяве.
В програмата за представлението сред имената на останалите актьори тя е изписана като Сури Ноел. Ноел е второто име на Кейти Холмс. А с това 18-годишната Сури дава ясен знак, че иска да се дистанцира от биологичния си баща.
В това няма нищо учудващо, защото Том Круз не поддържа връзка с дъщеря си още от ранната й детска възраст. Според мълвата причината за това е религията, която актьорът от “Мисията невъзможна” изповядва – сциентология. Круз поддържа връзка с двете си осиновени деца от брака му с Никол Кидман – Бела и Конър, и двамата отдадени на сциентологията.
Сури е отгледана изцяло от майка си Кейти Холмс в Ню Йорк, като плътна подкрепа и на двете са бабата и дядото на Сури Мартин и Катлийн Холмс, пишат Hello. Именно те бяха в публиката на Head Over Heels в Ню Йорк.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Коренната промяна на принц Уилям след диагнозите на Кейт Мидълтън и крал Чарлз

Отскоро принц Уилям възобнови официалните си кралски ангажименти, но те са по-малобройни от преди, за да има достатъчно време да бъде до съпругата си и децата им. А това, което всички забелязват при появата му на публични места е, че изглежда доста угрижен и се усмихва много по-малко. И това е […]

Subscribe US Now