Памела Андерсън за отношенията ѝ с Хю Хефнър

Ако преди години Памела Андерсън сякаш не преставаше да разголва тялото си, то през последните няколко седмици актрисата е решила, че вече е крайно време да разголи душата си. Прави го чрез множеството разкрития за живота си, както в нейния документален филм Pamela, a love story, чиято премиера беше вчера, 31 януари, в Netflix, така и чрез автобиографията й Love, Pamela, която разглежда отношенията с децата й, любовния й живот и работата ѝ. 
Оттам освен всички пикантни подробности за живота ѝ, разбираме и че актрисата изпитва огромно уважение към Хю Хефнър. В интервю за британския The Sunday Times моделът е попитана “дали някой някога се е отнасял към нея с пълно уважение” в хода на нейния живот и кариера. След като мисли за момент, тя отговаря с категоричност: “Хю Хефнър”.
От People припомнят, че след смъртта на Хефнър през 2017 г., който почива на 91 години, Андерсън му отдава почит, като пише в Instagram: “Аз съм аз заради теб. Ти ме научи на всичко важно за свободата и уважението. Извън моето семейство, ти беше най-важният човек в живота ми.”
Андерсън, която е на 22 години, когато за първи път позира на корицата на Playboy през 1989 г., си спомня, че получава обаждане, с което ѝ казват, че основателят и творчески директор на списанието – ХюХефнър, иска да я закара със самолет до Лос Анджелис, за да участва във фотосесия за Playboy.
“Бях болезнено срамежлива и мразех това чувство. Ето защо го направих. Просто не исках повече да изпитвам това чувство. Правенето на тази първа фотосесия беше като портал за това какво е да си чувствена жена. Моята сексуалност беше моя. Върнах силата си като сексуално същество”, казва Андерсън, който се появява на корицата на списанието общо 14 пъти през годините – все по-уверена и все по-секси.
Междувременно снощи, 31 януари, се състоя премиерата на документалния филм за живота ѝ по Netflix в Холивуд, Калифорния. Не можем да отречем, че актрисата изглеждаше невероятно в дълга червена рокля по нея, с която много напомняше на визията си от 90-те години в хитовия сериал “Спасители на плажа”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мика Стоичкова хвърли бомба, призна за бебето и гаджето си СНИМКА

Мика Стоичкова не издържа и призна какво всъщност се случва в личния й живот. След серията от пикантни постове и снимки, които щерката на Камата сподели в последните месеци с гаджето си, ето, че приказката помежду им май е приключила. Това става пределно ясно от самата Мика, която в скорошен […]