Мика Стоичкова хвърли бомба, призна за бебето и гаджето си СНИМКА

Мика Стоичкова не издържа и призна какво всъщност се случва в личния й живот. След серията от пикантни постове и снимки, които щерката на Камата сподели в последните месеци с гаджето си, ето, че приказката помежду им май е приключила.

Това става пределно ясно от самата Мика, която в скорошен пост разкри всичко най-интимно, което буди интерес в публичното пространство. Нещо повече – тя призна и дали чака второ дете!
Мика Стоичкова шашна мрежата с огромен бюст СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Mika Stoitchkov (@mstoitchkov)

Под селфито, което си е направила, Стоичкова пише на английски: “Слуховете се пишат от хейтъри, разпространяват се от глупаци и се четат от идиоти”. И пояснява: “Не СЪМ бременна! Сама съм, но НЕ и свободна! Моето тяло, моят избор”.
Изненада! Мика Стоичкова ражда второ от рекламен бос
“Дреме ти на шапката кой какво приказва”, “Представи си ,че са футболни топки и ги наритай с левачката”, а трети дори цитира Шамс: “Земята би умряла, ако Слънцето спре да я целува”, пък побързаха да й пишат нейни виртуални приятели./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Mika Stoitchkov (@mstoitchkov)

Източник: blitz.bg
Next Post

Режимът на Клои Кардашиян, с който винаги е в страхотна форма

Клои Кардашиян наистина може да бъде добър пример за подражание, когато става дума страхотна форма и спазване на стриктна диета. 38-годишната риалити звезда има абсолютно стриктно ежедневие, в което не пропуска тренировките и внимава изключително какво слага в чинията си. Добрите навици на Ким, както и на други звездни личности, […]

Subscribe US Now