Защо Остин Бътлър сподели, че не може да забрави Ванеса Хъджинс

В последно време навсякъде се спряга името на Остин Бътлър. И няма как иначе след блестящото му представяне в биографичния филм “Елвис”, за което младият актьор дори получи номинация за Оскар.
Но въпреки шеметния успех, Бълър не забравя откъде е тръгнал, както и хората, на които дължи успеха си. Наското, в интервю за LA Times, той призна, че ако е приел нелеката роля на краля на рока, то това е благодарение на бившата му приятелка Ванеса Хъджинс.
“Тогава все още аз и Ванеса бяхме заедно. При това от толкова дълго време, че се познавахме отлично и знаехме кое е най-доброто за всеки от нас. Именно тя ме насърчи за ролята на Елвис, вдъхна ми увереност и вяра, че мога да се справя. Без нея надали бих го направил и затова съм ѝ много задължен”, каза Бътлър.
Според Bang Showbiz oткровенията на актьора идват само няколко дни след като публично спомена за свой близък приятел, който го убеждавал, че един ден непременно трябва да изиграе покойния изпълнител на “Hound Dog”. При това още преди филмът “Елвис” да влезе в продукция. А сега става ясно, че този неназован приятел е именно Ванеса.
“Слушахме заедно песента на Елвис по радиото и аз започнах да припявам. Тогава приятелят ми ме погледна и каза: “Ти трябва да изиграеш Елвис.”, споделя Остин. И добавя, че малко по-късно след този случай агентът му се обажда и му споменава за бъдещия филм. “Целият настръхнах. И повярвах, че всичко това не е случайно. Не знаех дали съм достатъчно добър, но реших да дам всичко от себе си.”
31-годишният Бътлър започва да се среща с 34-годишната Хъджинс още през 2011 г. През 2020 г. обаче двойката обяви края на връзката си. В момента Остин е в романтични отношения с модела Кая Гебер.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ивана дере кожи, иска 10 бона за...

Мегазвездата Ивана доста се е надценила напоследък и въпреки липсата на нова продукция е вдигнала хонорара си до Космоса. Ресторантьори вече вдигат ръце от наглостта и алчността на певиците от лекия жанр, които вдигат хонорарите си всеки месец.  В края на 2022г. голяма част от представителите на фолк бранша вдигнаха […]

Subscribe US Now