Ивана дере кожи, иска 10 бона за…

Мегазвездата Ивана доста се е надценила напоследък и въпреки липсата на нова продукция е вдигнала хонорара си до Космоса. Ресторантьори вече вдигат ръце от наглостта и алчността на певиците от лекия жанр, които вдигат хонорарите си всеки месец. 

В края на 2022г. голяма част от представителите на фолк бранша вдигнаха тарифите си. Това се случи преди всичко при актуалните имена, но явно и Ивана се взе за такова щом закова един от най-високите хонорари в бранша. 
Хора от ресторантьорския бизнес шушукат, че Ивана вече иска 10 бона за участие. Нейната прогмата е малко по-дълга от тази на останалите колежки и е с продължителност два часа и половина. В сумата са включени и хонорара на бозукарката й Стояна, клавириста Румен и още един певец, който пътува със звездата на фолка.

Срещу 10 бона хонорар глас извиват още Галена, Преслава и Емануела. Меди и Софи Маринова пък са се оценили на 8 хилядарки. Собственици на заведения са категорични, че тези суми нямат избиване, за момента ги канят за имидж, но в най-скоро време и това ще омръзне на хората и ще прекратят това да викат гост-изпълнител. Вместо това искат да направят сметките в заведението по-достъпни за клиенти, с което да компенсират липсата на звезден изпълнител. 
“Този балон трябва да се спука все някога. Ние сме България, какви са тези суми, които обявяват. Алчни хора, които не познават парите, не знаят с какви средства преживява българина”, гневи се собственик на кръчма./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ивайла Бакалова направи погача на бебето, ето кои известни жени орисаха дъщеря й СНИМКИ

“Мис България” Ивайла Бакалова събра близките си на погача на новоредената си дъщеря Вяра, както изисква традицията. Сред гостите бяха актрисата Марта Вачкова, миската Роси Черногорова, която се омъжи за първия мъж на Маги Сидерова Борислав Желязков, съпругата на медийния експерт Гого Лозанов-Галя. Дамите разчупиха питка над главата на младата […]

Subscribe US Now