Биляна Йотовска показа порасналата си дъщеря, вижте колко е красива СНИМКИ

Биляна Йотовска показа колко е пораснала дъщеря й Никол навръх първия учебен ден вчера. Фитнес моделката и семейството й за пореден път приковаха околните погледи, само че този път малката Никол е в центъра на вниманието.

Тази година наследничката на Йотовска ще бъде в седми клас и както е видно и ясно за всички, е също толкова красива и атлетична като популярната си майка.
Биляна Йотовска попиля “Хелс Китчън” с тези грозни думи за екипа и отношението им
Цяло лято Биляна показва в профила си в социалните мрежи колко активно спортува заедно с дъщеря си, а ето, че двете днес спокойно могат да бъдат помислени за сестри. 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Bilyana Yotovska official ®️ (@biliana_yotovska)

Серия от фотоси в профила на Йотовска накараха последователите й да онемеят, защото малката Никол вече е красива млада дама, а начина, по който изглежда със сигурност ще накара родителите й да не я изпускат от очи. “Времето лети…”, пише Йотовска под кадрите./show.blitz.bg  

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво знаем за Йелена - жената до Новак Джокович

Преди седмица Новак Джокович успя да спечели своята четвърта титла от US Open, с което показа, че напредването на възрастта не означава, че смята да забавя темпото. До момента сърбинът има спечели впечатляващите 24 трофея от турнири от Големия шлем и със сигурност иска да увеличи тази бройка през следващата […]

Subscribe US Now