Наистина ли са разделени Натали Портман и Бенджамин Милпие

Миналата седмица, по време на събитие на отбора Angel City FC от Националната женска футболна лига в Сидни, Австралия, Натали Портман беше забелязана без брачната си халка. Като се имат предвид предположенията за изневяра от страна на съпруга ѝ Бенджамин Милпие обаче, не бихме казали, че това е особено изненадващо.
Твърденията, че Милпие има връзка с 25-годишно момиче се появиха още през юни. По същото време източник на Us Weekly издаде, че въпреки предполагаемата изневяра, Натали Портман е решила да остане отдадена на брака си, като основната причина са двете ѝ деца – Алеф (12 г.) и Амалия (6 г.).
“Натали вярва, че аферата на Бенджамин е била кратка и глупава и не означава нищо за него”, издава още източникът преди почти два месеца. По думите му актрисата е била унизена, но е искала да провери дали е в състояние да възстанови доверието към съпруга си.
И докато той очевидно е съжалил за постъпката си, заедно с Натали са разговаряли за взаимоотношенията си “в името на децата”. Сега обаче Us Weekly пише, че актрисата и Бенджамин Милпие са официално разделени след 11 години брак.
Изданието припомня, че двамата се запознават през 2009 г. докато работят заедно по трилъра “Черният лебед”. В интервю от 2018 г. Натали Портман си спомня, че тогава Бенджамин я е учил да танцува.
“Определено беше вълнуващо и забавно… Сякаш наистина го опознах и тогава ми се стори, че това е човекът”, споделя актрисата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дарина Павлова се пусна гола в мрежата и подлуди мъжете СНИМКИ 18+

Дарина Павлова нажежи страстите до червено, след като пусна свои снимки по бански. 60-годишната вдовица на Илия Павлов няма притеснение от голотата и скри шапката на много млади момичета с безупречния си външен вид.  Мадам Мулти, както я наричат, е на 5-звездна почивка в Италия, но вместо да се хвали […]

Subscribe US Now