Обрат! Черната Златка показа годежен пръстен и заяви, че… СНИМКА

Златка Димитрова е сред известните българки, които си изпатиха от публичните си връзки. Тя и бившият ѝ бяха една от най-известните двойки у нас, двамата споделяха общо хоби и професия, а от Instagram оставахме с впечатлението, че са неразделни.

Но всичко приключи след изневяра, а Златка се закани, че повече няма да споделя личния си живот.
Всъщност моделката е изключително последователна в решението си, но едни снимки от последните часове повдигнаха много въпроси. На тях тя е с пръстен точно на онзи пръст, на който се слагат годежните халки, пише каналът vbox7.com. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Zlatka Dimitrova Dimitrova (@zlatka_dimitrova_official)

И текстът под снимката не е по-малко любопитен. “Истинската обич е да се влюбиш в душата. Не в опаковката й. Истинската обич няма нужда от показност. Няма нужда от публиката. Истинската обич се случва тихо. Истинската обич идва веднъж. И остава завинаги”, пише Златка. По принцип сме съгласни, но такива излияния онлайн повдигат доста въпроси. Един от тях е да не би Златка и мистериозният мъж, с когото e, да са преминали на следващ етап в отношенията си?
Именно това се питат и феновете на Черната Златка. “Да не би да е дошло време за нещо истинско”, пита една от тях. Отговор не получава, но се надяваме той по принцип да е положителен./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Готова ли е Кристина Агилера за сватба

В случай че тази сутрин сме се събудили с внезапно любопитство за личния живот на Кристина Агилера, е време да приветстваме Матю Рътлър. Двамата са заедно повече от десетилетие, като всичко започва през 2009 г. на снимачната площадка на “Бурлеска”. Той е асистент в продукцията. Тя – в главната роля […]

Subscribe US Now