Секси роклята на Марго Роби, за която всички говорят

Остават само няколко дни до премиерата на “Барби” и вече наистина нямаме търпение да видим колко шарен и забавен свят ще се открие пред нас в киното.
За да промотират филма, Марго Роби, Райън Гослинг и режисьорката Грета Гъруиг направиха едно своеобразно околосветско пътешествие. И за всяко едно събитие Марго Роби избираше тоалети, които не само да са в розово, но и да я правят да изглежда като същинска кукла Барби.
Един от най-впечатляващите и секси тоалети дойде миналата седмица на премиерата на филма в Лондон. След официалното събитие актрисата се появи в Chiltern Firehouse, за специално афтър парти облечена в корсетна ярко червена мини рокля.
От InStyle разбираме, че секси тоалетът е дело на дизайнерката Дилара Финдикоглу и е вдъхновен от изключително рядък модел Барби от 1962 г. Разликата с куклата е, че в този си вид тя е била брюнетка, докато Марго Роби е решила да запази цвета на косата си.
Както вече споменахме, на всяко събитие Марго Роби е облечена като Барби, като всеки един тоалет е вдъхновен от куклата и целта е колекционерите на Барби да бъдат зарадвани по един неочакван начин. “Барби” е по кината от 21 юли.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Краси Аврамов с болезнено признание: Трябваше да изям шамарите, за да... ВИДЕО

Краси Аврамов се готви трескаво за спектакъла си през септември в Античния театър в Пловдив. Преди това обаче, разголи душата си така, както не го е правил отдавна, а всичко, което сподели, тепърва ще предизвиква вниманието. Той е Човека Глас, но това не пречи преди години спецчастите да влязат погрешка […]

Subscribe US Now