Краси Аврамов с болезнено признание: Трябваше да изям шамарите, за да… ВИДЕО

Краси Аврамов се готви трескаво за спектакъла си през септември в Античния театър в Пловдив. Преди това обаче, разголи душата си така, както не го е правил отдавна, а всичко, което сподели, тепърва ще предизвиква вниманието.

Той е Човека Глас, но това не пречи преди години спецчастите да влязат погрешка в дома му, без предупреждение, стресирайки сериозно обстановката. Бил е много пъти отхвърлян от едни и приеман от други, но през цялото време е таял болката или разочарованието дълбоко в себе си, без да му дава гласност.
Краси Аврамов с мега спектакъл през септември в Античния театър ВИДЕО

“След концерта си в залата на “Оскарите” започнах да летя като балон, трудно ми беше да намеря себе си, всички ми обръщаха внимание. Стотици хора искаха да бъдат близки с мен. Балонът се пукна в България, бях забравил начина на мислене у нас. Аз и семейството ми преживяхме близо година на присмех, но така намерих себе си. Трябваше да изям шамарите, за да вървя по днешния си път”, сподели през уикенда Краси Аврамов в интервю пред Нова тв.

Както е споделял и пред нас, след концерта в залата на Оскарите му предлагат шоу и в Лас Вегас, а той намира спонсори, които влагат 2 млн. долара в това начинание.
“Започнахме да строим, но изведнъж дойде световната финансова криза, останахме във въздуха, всичко загубихме. Спонсорите си изтеглиха парите. В същия момент се разделих с половинката си и се върнах в България”, спомня си музикантът, чийто родители са много свързани с музиката.
“Майка ми искаше да пея, а аз се занимавах с пантомима. Баща ми искаше да пея италиански песни, но аз не мислех, че пеенето е сериозно изкуство. Майка ми започва гладна стачка заради обещан апартамент на работещите в Кремиковци. Изпада в кома, едва я спасяват. Министри и политици са ходили в болницата да говорят с нея”, разказа още Аврамов.

На 13 септември в Пловдив събира 120 музиканти на една сцена. “Дори 100 кила ще пее с мен, ще участват и Симфоничният оркестър на БНР, както и балетът на Държавен музикален театър, квартет “Славей”, Керън Брикс – една от най-известните цигуларки, Такуя – японски барабанист с барабан над 2 метра. Имаме 2 тира заря, огньове и осветление”, разкрива с трепет певецът./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Семейство Сталоун - по-влюбени от всякога

Преди по-малко от година милионите фенове на Силвестър Сталоун бяха поразени от новината, че съпругата му, с която са заедно от 26 години, иска развод. Месец по-късно семейството успя да разреши проблемите си и явно те наистина са в миналото. С такова впечатление оставаме от новите снимки от ваканцията 77-годишния […]

Subscribe US Now