Рени направи кръщене на сина си, но получи голям удар от… СНИМКИ

Певицата Рени реши да направи кръщене на по-малкия си син Аспарух. Ритуалът се състоя навръх нейния рожден ден, а сред поканените били само най-близките от обкръжението на талантливата звезда. 

Изпълнителката на хита “Като птица” показа много снимки от кръщенето на сина си, но вниманието на по-наблюдателните фенове бе приковано от липсата на брата на Аспарух. 
“Кръщенето на малкия ми син Аспарух съвпадна с моя рожден ден! Християнското ни семейство се увеличи с още един член. Приятели и роднини уважиха събитието, което беше в тесен кръг”, сподели Рени в социалните мрежи. 

Големият й син Борис не присъства на нито една снимка, което затвърди слуховете, че момчето не живее при майка си. Появиха се твърдения, че 17-годишният Борис е тръгнал по лош път откакто не живее при Рени.  Със сигурност сърцето на певицата се къса, че големият й син не уважи празника на брат си и че не може да общува нормално с него. Вероятно тя се надява, че с годините той ще се успокои и ще си даде сметка какво е направила за него. 
Певицата и бащата на момчетата са в обтегнати отношения и той също не е сред присъстващите на кръщенето на сина си. Рени не веднъж е казвала, че не получава помощ от него, тъй като бил бесен, че пред цяла България разкри изневярата му и да си тръгне от заточението в Израел и да се завърне в България./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg