Милионите, които печелят актьорите в Холивуд

Пандемията промени драстично не само ежедневието ни, но и бизнеса като цяло. Кината усетиха негативите, докато стрийминг платформите ликуваха.
Но вече сякаш всичко отново започва да се нормализира, а в това число и ходенето на кино. Което означава, че студиата отново ще са склонни да дават огромни хонорари на звездите, които трябва да ни накарат да гледаме филмите им.
От Variety разбираме и колко пари ще получат някои от най-търсените звезди в Холивуд за предстоящите си филми. А в случая на Том Круз говорим за такъв, който вече се върти по кината. Ето и кои са в топ 10.
10. Хоакин Финикс – 20 милиона долара за Joker 2
9. Том Харди – 20 милиона долара за Venom 3
8. Вин Дизел – 20 милиона долара за “Бързи и яростни 10”
7. Крис Хемсуърт – 20 милиона долара за Extraction 2
6. Уил Фарел – 20 милиона долара за Spirited
5. Дуейн Джонсън – 22.5 милиона долара за “Черния Адам”
4. Брад Пит – 30 милиона долара за неозаглавена драма, фокусирана върху F1
3. Леонардо ди Каприо – 30 милиона долара за Killers of the Flower Moon
2. Уил Смит – 35 милиона долара за Emancipation
1. Том Круз – 100+ милиона долара за “Топ Гън: Маверик”
И веднага започваме с разясненията. Всъщност, не е ясно колко точно пари е взел Том Круз като твърдо възнаграждение за ролята си, но има клауза в договора, която му осигурява процент от приходите. И този процент не е чак толкова малък, защото ще получи общо над 100 милиона долара.
Пред Variety един от директорите в големите компании е казал, че единствено Том Круз и Дуейн Джонсън са актьорите, на които студиата си заслужава да залагат много пари, защото почти винаги печалбата е гарантирана. Като Скалата ще получи още няколко милиона допълнително, защото е сред продуцентите на “Черния Адам”, а е таксувал Warner Bros. за това, че ще промотира филма в профила си в Instagram.
Интересното е, че Хоакин Финикс е успял да увеличи доста значително възнаграждението си за втория филм за Жокера. За първия той получи 4.5 милиона долара, докато за втория внушителните 20 милиона долара.
Не парите обаче са били целта на Килиън Мърфи, Емили Блънт, Робърт Дауни Джуниър и Мат Деймън. За да имат възможността да работят с Кростофър Нолан по Oppenheimer, те са се съгласили да вземат по 4 милиона долара, което е доста малко за актьори от техния ранг. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Алисия разпали страстите с тези СНИМКИ и призна, че...

Алисия пак намери начин да привлече вниманието на феновете си. Този път с много горещи кадри, с които не само, че прави явен намек какво следва, а и със сигурност разпалва много въображението на онези, които я следят в социалните мрежи. Съвсем скоро изпълнителката на “Ара Мюзик” ще изненада почитателите си с […]

Subscribe US Now