Алисия разпали страстите с тези СНИМКИ и призна, че…

Алисия пак намери начин да привлече вниманието на феновете си. Този път с много горещи кадри, с които не само, че прави явен намек какво следва, а и със сигурност разпалва много въображението на онези, които я следят в социалните мрежи.

Съвсем скоро изпълнителката на “Ара Мюзик” ще изненада почитателите си с изгарящ летен проект, от който поне засега е решила да подгрее само с няколко ефектни кадъра.
Алисия най-после показа новата си любов СНИМКИ

“Нямам търпение да чуете нещо доста комерсиално от мен”, подклажда още нетърпението с тези думи поп фолк дивата, която явно ще покаже нещо, което не е показвала до момента във видеоклипа към песента.
От кадрите става ясно още, че Алисия шофира лъскав автомобил, но въпреки това все още остава загадка какъв ще е сюжета на новото й лятно парче./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Паулина Порижкова спи от едната страна на леглото

Харесваме много Паулина Порижкова не само защото е красива и в страхотна форма, но и защото говори за нещата от живота, за които не всички дръзват да го правят. През годините моделът е била откровена за какви ли не неща, свързани с личния ѝ живот. Като най-често за тези откровения използва профила […]