Джони Деп и Dior влязоха в историята с новата си сделка

Година след края на делото с Амбър Хърд, Джони Деп сякаш започва да се връща към обичайния си ритъм. Научаваме за все повече проекти, в които той ще участва.
И докато Хърд реши да напусне Холивуд за момента, Деп няма никакво намерение да го прави. От Variety разбираме, че актьорът е постигнал нова договорка с Dior, която е най-голямата в историята на мъжките парфюми.
Деп е подписал с Dior за три години, като стойността на сделката е цели 20 милиона долара. Това е много повече от парите, които получаваха Робърт Патинсън и Брад Пит за подобни сделки.
Патинсън получи 12 милиона долара, за да е лице на Dior Homme, докато Пит 7 милиона долара, за да промотира Chanel No. 5. Според източници, близки до индустрията, повечето звезди, които рекламират парфюми, получават между 2 и 4 милиона долара на година.
Такъв е случаят с Крис Пайн, който подписа договор с Armani за срок от три години, като на година ще получава по 4 милиона долара. Е, очевидно Джони Деп е друга бира. Dior бе една от малкото, които не се отказа от Деп по време на делото с Амбър Хърд.
Отношенията между актьора и френската компания датират от 2015 г., когато той стана лице на Dior Sauvage.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Смразяващо: Филип Буков е можел да не се събуди в "Сървайвър"

Специалисти от чужбина препоръчали на актьора Филип Буков поставяне на пейсмейкър, а до тревожния лекарски съвет се стигнало, след като той изпратил запитване и изследванията си, когато се завърнал от риалитито “Сървайвър”, в което бе сочен за един от сигурните финалисти. Буков напусна преждевременно играта по здравословни причини, като до последно […]