Неочакваната промяна на Дженифър Лопес

Лятото е време за оживление, за промяна и въпреки че по нашите ширини все още сме в очакване на стоплящите слънчеви лъчи, то някъде другаде по света вече им се наслаждават.
Дженифър Лопес също посреща горещия сезон с променен външен вид. На последния ѝ пост в Instagram я виждаме с нова прическа – златистокестенявата ѝ коса, оформена на вълни, вече е с бретон с дължина до веждите ѝ.
На снимката певицата е отбелязала фризьора си Лоренцо Мартин, както и своята марка за грижа за кожата, JLo Beauty. Освен това е добавила и хаштаг This Is Me…Now, което е всъщност името на предстоящия ѝ албум.
Последователите на Джей Ло не спестиха ласкавите си коментари за новата ѝ прическа и споделиха, че бретонът определено ѝ отива.
Феновете на певицата обаче най-вероятно са в трепетно очакване на новия ѝ албум. Въпреки че официална дата за издаването му все още не е определена, през март Джей Ло издаде, че можем да го очакваме това лято.
Тя сподели, че е страшно развълнувана за излизането на деветия си албум This Is Me…Now, който със заглавието си ни препраща към албума ѝ отпреди 20 години This Is Me…Then.
С анонсирането на новия си проект Дженифър Лопес издаде, че той “хроникира емоционалното, духовно и психологическо пътуване” от последните две десетилетия.
This Is Me…Then е албум, посветен на Бен Афлек, и сега, когато актьорът и певицата са отново заедно 20 години по-късно, е съвсем очаквано и в This Is Me…Now да има солидна доза любовни парчета.
Преди да се оженят през юли миналата година, Дженифър Лопес и Бен Афлек вече бяха сгодени веднъж, но през 2004 г. се разделиха.
“Беше толкова болезнено, след като се разделихме”, споделя певицата в интервю от ноември миналата година. “След като отменихме сватбата си преди 20 години, сърцето ми не беше разбивано по този начин през целия ми живот. Честно казано се чувствах така, сякаш ще умра. Така се оказах в спирала за следващите 18 години, в които просто не можех да се открия. Но сега, 20 години по-късно, всичко това има щастлив край. Край, какъвто не би се случил в Холивуд.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Иво Аръков показа колко секси родители са с Габриела с тези СНИМКИ 18+

Проблемите на пътя, които наскоро имаше Иво Аръков, явно не са му попречили на доброто настроение, както можем да се убедим от скорошните кадри в профила му в социалните мрежи. Актьорът, който наскоро стана баща за първи път, показа колко секси родители са двамата с приятелката му Габриела. Кадърът, който […]

Subscribe US Now