Нов обрат при Диляна Попова и Асен Блатечки, появи се заедно във… СНИМКИ

Пореден обрат при Диляна Попова и Асен Блатечки. Тяхното вече изглежда като сапунена сага с (не)очакван край предвид честотата на промените. 

В момента двамата се водят разделени, но пък са заедно заради сина си Борил и то във Виена. Причината е рождения ден на наследника и. Заедно с тях е и сестрата на актрисата – Елиза, както и нейната дъщеря.
И Диляна Попова лъсна по цици СНИМКА 18+

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dilyana Popova (@dillyanapopova)

Актьорът и моделката прекараха няколко дни като истинско семейство, забавлявайки се на различни атракции, но поне засега не са коментирали публично любовните си отношения, както и дали са решили да дадат нов шанс на връзката си.
Диляна Попова показа нов мъж, Блатечки е в миналото СНИМКА
От известно време насам се твърди, че изкусителната моделка има връзка със сериозен бизнесмен, но кое как се развива във времето, можем само да гадаем.
Припомняме, че любовната история на Диляна и Блатечки започна още по времето на снимките на сериала “Стъклен дом”, впоследствие моделката забременя, а актьорът остави жена си Катерина Горанова и общата им дъщеря, за да заживее с новото си семейство. От този момент насам до ден днешен обаче, събиранията и разделите между двамата са като “добър ден”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Уил Смит в 22 факта

Днес, 25 септември, един от любимите ни актьори (да не кажем и най-любимият) – Уил Смит, има рожден ден и става на 54 години. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now