Секс срещу акции и къщи – обвиненията срещу Илон Мъск от служителките му

Че Илон Мъск е ексцентричен е ясно на всички. Че не обича да спазва правила – също. И ако сексът на работното място за повечето хора е нещо недопустимо и неморално, то за милиардера явно не е точно така. Или поне това твърдят от The Wall St Journal.
Изданието публикува нови разкрития за личния му живот, които ни връщат години назад. Според тях, през 2010 г. Мъск се е опитал да има интимни отношения с 20-годишна студентка, която е била на стаж в SpaceX. Той я е взел заедно със себе си конференция на Google в Сицилия.
А седем години по-късно отново я е потърсил с предложение за работа в компанията му. Поканил я е и на среща да пият по няколко питиета и дори си е позволил да опипва гърдите й, казвайки, че е “лош” и не бива да прави това.
По думите на жената, Илон Мъск дори я е поканил в дома си, но тя е категорична, че не са имали романтична връзка, докато е била негова служителка. Но и до днес често му се е случвало да й пише.
Други обвинения към милиардера са, че си е позволявал да пита многократно друга своя служителка дали иска да стане майка на децата му, преди тя да получи голяма сума пари и да напусне през 2013 г. Година по-късно пък е имал интимна връзка с една от мениджърките в SpaceX, докато е бил разделен, но не и официално разведен с тогавашната си съпруга Талула Райли, пише Daily Mail.
Жената е работила по цели 17 часа на ден в компанията, а една вечер предприемачът я е поканил на по питие в имението си. Завършили са вечерта в леглото и на сутринта той й е обещал акции в Tesla. Тя обаче му е заявила, че се чувства използвана и скоро след това е напуснала работа с пакет акции в SpaceX подарък от него.
Това са само част от доста подобни ситуации на Илон Мъск срещу различни жени, които явно за него не са никакъв проблем, но за тях могат да бъдат наистина смущаващи. Като например когато преди години предложил на стюардеса в частния си самолет да правят секс, а в замяна ще й купи къща. Историята обаче мълчи колко от тези покани са били удостоени с положителен отговор.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шакира две години след раздялата с Жерар Пике - все още сама ли е певицата

Изминаха две години откакто Шакира и Жерар Пике обявиха, че се разделят след цели 11 години заедно. Малко след това се появиха твърдения, че футболистът е изневерил на певицата с настоящата си приятелка Клара Чиа Марти. Докато той обаче очевидно вече е продължил напред и вече е в нова връзка, […]

Subscribe US Now