Бъдещите крал и кралица на Дания с повод за празник

На 14 януари кралица Маргрете ще отстъпи трона си на престолонаследника – свой син Фредерик. Така Дания – а и светът – ще се сдобият с първата си кралица от австралийски произход в лицето на принцеса Мери.
Малко преди това обаче двойката има друг повод за празнуване – най-малките им деца отбелязаха рождения си ден на 8 януари. Близнаците принц Винсент и принцеса Жозефине навършиха 13 години.
По този повод дворецът публикува нова тяхна снимка, на която ги виждаме официално облечени в тъмносини блейзъри един до друг. По-големите им брат и сестра са 18-годишният принц Кристиан, който съвсем скоро ще бъде престолонаследник, и 16-годишната принцеса Изабела.
С промените в унаследяването, благодарение на които Маргрете става кралица, Изабела става втора по ред за наследяване на датския престол, а близнаците са след това. Винсент се ражда 26 минути преди сестра си, така че той е трети, а Жозефине – четвърта.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво знаем за скандалната съпруга на Кание Уест, за която всички говорят

Вече около година се смята, че Кание Уест е женен. Рапърът и дизайнерката на Yeezy Бианка Ченсори се ожениха на интимна церемония през януари 2023 г., съобщи тогава TMZ. Изданието обаче отбеляза, че двойката няма официално свидетелство за брак. Двамата за първи път предизвикаха слухове за срещи в началото на януари […]

Subscribe US Now