Кристина Агилера откровено за секса, за мъжете и за загубата на девствеността

Кристина Агилера не се страхува да навлиза в подробности, когато става въпрос за сексуалния живот. Дори е готова да изпадне и в редица интимни откровения.
Именно това направи изпълнителката преди дни, появявайки се в в епизод на подкаста Call Her Daddy, където свободно говори за своята сексуалност, включително за загубата на девствеността си и за нестандартните места, на които е правила секс.
Пред водещата Алекс Купър певицата се връща назад в годините и признава, че е загубила девствеността си в една доста напреднала възраст. И въпреки че не посочва точно число, уточнява, че е “по-късно, отколкото бихте си помислили”.
42-годишната Агилера не споделя кой е бил първият ѝ избраник, но пък признава, че е имала доста връзки с танцьорите, които са я придружавали по време на нейните турнета. “С някои бях наистина близка. Така се случва, когато постоянно си на път и имаш достъп до толкова много неща.”
И добавя че винаги е харесвала и предпочитала “по-обикновените” момчета, въпреки че е излизала с някои знаменитости. “Развлекателната индустрия е твърде нарцистична. Животът ми е достатъчно забързан, ангажиментите ми са твърде големи, затова не бих могла да понеса някои, който прави същото като мен”, признава Кристина.
Звездата е във връзка с Матю Рътлър, с когото са заедно над десет години и с когото имат осемгодишна дъщеря, припомнят от People. И когато става дума за връзката ѝ, Кристина изобщо не се въздържа да говори за интимния живот с партньора си.
Открито говори за любимите си секс пози, които избира “в зависимост от настроението и моментът от деня”. И че обича да “използва въображението си да бъде креативна с партньора си”. Ето защо държи интимните ѝ моменти да бъдат не само на традиционните места, като леглото или банята, но и на някои наистина неочаквани. Като например звукозаписното студио или самолетът. “Не мога да повярвам дори, че не ни хванаха толкова много пъти, в толкова нестандартни ситуации”, добавя Кристина и мъдро заклюва, че сексуалността е нещо много индивидуално и това, което се харесва на един човек, може да не допадне на друг.
Съвсем наскоро Кристина обяви, че е решила да работи за сексуалното здраве на хората и затова става съосновател и главен бранд съветник на лубрикантите Playground. Които, разбира се, лично е тествала – и сама, и с партньора си. “Сексуалността е забавна! Да изследваме себе си трябва е нещо, което ни дава сила и удоволствие. Надявам се да вдъхновя други жени да се чувстват комфортно в своето тялото и със своята сексуалност”, мотивира избора си Агилера.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пак измама! Ето как Джизъса лъже зрителите и с кого си прави тайни срещи в "Сървайвър" СНИМКИ

Фенове на екстремния риалити формат “Сървайвър” наскоро заподозряха поредна измама. Според тях част от участниците в шоуто, по-точно от звездните такива, нарушават регламента на предаването. Оказа се, че съпругите на Благой Георгиев – Полина, и половинката на водещия Ваня Джаферович – Евгения, отмарят в близост до любимите си мъже. И […]

Subscribe US Now