Как е изглеждала Емрата в тийнейджърските си години

В края на лятото Никол Шерцингер реши да разкрие на феновете си няколко снимки от началото на кариерата си. Всички я познаваме като едно от момичетата на групата The Pussycat Dolls, но истината е, че тя започва своята кариера далеч преди това, когато е само на 19 години.
Тъй като първите ѝ музикални изяви всъщност са и в съвсем различен музикален жанр, тя изглежда много по-различно. С тежък грим и черни дрехи. Много “по-дарк”, ако можем да се изразим така. 
След разходката назад във времето с Никол, сега в миналото ни връща не кой да е, а горещият модел Емили Ратайковски. Преди броени дни тя качи няколко снимки от тийнеджърските си години. И въпреки че промени решението си и ги премахна от профила си в Instagram, те все пак продължиха да “виреят” в интернет пространството и да се носят от профил на профил. Феновете знаят как архивите да живеят вечно. 
Не можем да си обясним промяната в решението на Ермата, защото снимките очевидно са си много свежи. И макар от нея да не струи познатия сексапил, с който сме свикнали през последните години, Емили Ратайковски определено изглежда много добре.
Едно готино момиче, което умее да се забавлява. Тийнейджърка, която по всичко личи, обича големите мъжки компании с шумни партита и може би малко гръндж музика. 
“Защото аз съм просто едно тийнейджърско мръсно бебе”, написа Емрата под въпросните кадри и както отбелязаха много от феновете ѝ преди снимките да изчезнат: “всякак си просто супер.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочаквани данни за телевизионното интервю на принц Хари

Първият месец на 2023 г. определено ще мине под знака на автобиографията на принц Хари и всички твърдения за живота му в, с и извън кралското семейство. Spare излиза утре, 10 януари, но копия изтекоха още миналата седмица. Междувременно бяха излъчени и двете шумно рекламирани интервюта с по-малкия син на […]

Subscribe US Now