Голото хоби на Алиша Силвърстоун

Само преди дни Алиша Силвърстоун разбуни духовете с признанието, че все още спи в едно легло с 11-годишния си син. Разбира се, актрисата уточни, че за това има добро обяснение. Тя смята, че не прави нещо нередно, а нещо съвсем естествено.
И колкото и странно да се струва на мнозина решението й, то всъщност е съобразено с натуралистичния начин на живот, който е приела да води тя. Именно с него е свързано и хобито, на което явно все още може да се наслаждава. И то докато е гола.
Съвсем наскоро актрисата от комедията “Баровки” сподели видео в Instagram профила си, което е част от гостуването ѝ в американско телевизионно предаване от 2003 г. По време на разговора с водещия, Алиша признава, че ѝ харесва да градинарства гола.
“По-лесно е, и когато е горещо, можеш да скачаш на батут – забавно е да скачаш, докато си гол, забавно е и да скочиш гол в басейна, приятно е.”
А че почти десет години по-късно тя все смята за интересно предизвикателното си природно хоби, става ясно от описанието, което актрисата е написала към кадрите.
“Не съм го правила от години, но не звучи като лоша идея! Може би малката Алиша е целяла нещо? Вероятно трябва да го опитам този уикенд.”
Алиша определено подсказва, че е секси уверена градинарка. Но и не само това. А явно изобщо и не се притеснява от нестандартното си занимание.
“Горд гол градинар” и “без срам” е добавила тя като хаштагове към поста си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кралицата - отново изместена

Още преди месец започнаха спекулациите за това дали кралицата ще открие и присъства на Игрите на Общността на нациите – спортното събитие, в които участват атлети от всички държави, на които Елизабет II e официален държавен глава. Преди дни Бъкингамския дворец съобщи, че тя ще пропусне събитието. Причината, разбира се, […]

Subscribe US Now