Още подробности за сватбата на принца на Йордания

Ясно е кое е следващото голямо кралско събитие, което ни очаква в близките седмици – сватбата на престолонаследника на Йордания. Принц Хюсеин ще се ожени за годеницата си Раджуа ал Саид на 1 юни в двореца Захран в Аман.
Вече са потвърдени и някои от височайшите кралски гости, които ще присъстват на сватбата. Датският престолонаследник принц Фредерик ще пристигне със съпругата си принцеса Мери. Наследничката на трона на Швеция принцеса Виктория също ще е гост заедно със съпруга си.
Принц Хакон, престолонаследник на Норвегия, също се очаква да бъде в Аман за сватбата, пишат Hello. Същото важи и за принцесите Хисакоа и Цугуко от Япония.
Royal Watcher пък научиха, че съпругата на султана на Малайзия Азиза също е получила покана. Заедно със султан Абдула те ще летят до Йордания за сватбата на принц Хюсеин. Азиза разкри още нещо – че дрескодът за събитието е black tie. Това означава, че ще видим дълги рокли, но не и тиари.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шокиращо разкритие за раздялата на Джулия и Кристиан: Тя го спипала със... СНИМКА

След новината, че Джулия и Кристиан Кирилов, известен повече като Митака от “София Ден и Нощ” слагат край на брака си, излизат наяве и още по-шокиращи разкрития за доскорошната двойка. Първа за раздялата съобщи Джулия в социалните мрежи, а след нея и Кристиан. По думите му, които според мнозина звучат вече […]

Subscribe US Now