Шокиращо разкритие за раздялата на Джулия и Кристиан: Тя го спипала със… СНИМКА

След новината, че Джулия и Кристиан Кирилов, известен повече като Митака от “София Ден и Нощ” слагат край на брака си, излизат наяве и още по-шокиращи разкрития за доскорошната двойка.

Първа за раздялата съобщи Джулия в социалните мрежи, а след нея и Кристиан. По думите му, които според мнозина звучат вече доста изтъркано, причината за развода била “несходство в характерите”.
Приказката свърши: Джулия и Кристиан се разделиха!
При все, че двамата бяха лудо влюбени и едва ли са усещали тогава тези несходства, щом са стигнали и до решение за брак.

“Разделени сме отдавна, просо сега разбирате вие, медиите. Но макар и разделени, с Джулия сме в прекрасни отношения”, в типичния си стил обяснява Кирилов. По думите му не трети човек е разбил отношенията им, нито от женски, нито от мъжки пол. Само че дали действително е така?!
Фолкпевицата Джулия спря дъха със секси СНИМКИ 18+
Клюките по темата гласят, че именно това се е случило – и наистина е имало трети човек. Богат чичко, който бил гадже не на фолкпевицата, а на Кристиан. И ако се вярва на приказките, Джулия ги заварила в прелюбопитна ситуация, след което, разбираемо, моментално подала молба за развод. Как ще се развие ситуацията между двамата оттук нататък и ще има ли нови признания, времето ще покаже.
Засега и Джулия не внася повече конкретика за причината, поради която двамата се развеждат. Вместо това, поне засега, тя залага на по-елегантно обяснение./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато баща ти къса с гаджето вместо теб

През миналото лято Силвестър Сталоун претърпя леки сътресения в семейството си – тогава стана ясно, че съпругата му Дженифър Флавин е поискала развод. До такъв обаче така и не се стигна, защото двамата успяха да изгладят различията си и да спасят 25-годишния си брак.  А сега, по-малко от година по-късно, цялото […]

Subscribe US Now