Адел и признанието й, че е била почти алкохоличка

Откакто е в САЩ, Адел изглежда много по-уверена в себе си. Виждаме го, когато е на сцената на зала “Колизеум” в Лас Вегас и говори с феновете си, виждаме го и когато е до половинката си Рич Пол, и не се притеснява да показва колко е щастлива.
По време на едно от последните си участия в “Колизеум” 35-годишната певица направи и изненадващо признание. “Спрях да пия алкохол преди около три месеца и половина. Досадно е. Имам предвид, че буквално прекалявах с алкохола в 20-те си години, но доста ми липсва.”
След това изпълнителката на “Turning Tables” пожела “наздраве” на хората с уиски в публиката и заяви, че им завижда, пишат Guardian. И припомнят нейното интервю за Vogue, в което признава колко зле й се е отразило затварянето покрай пандемията, когато е започвала да пие от “все по-рано и по-рано през деня”.
“Винаги съм имала тесни връзки с алкохола. Той винаги ме е привличал. Той беше нещото, което отнемаше баща ми от мен и винаги съм искала да разбера какво му е толкова страхотното”, споделя изпълнителката на “I Drink Wine”.
Когато певицата й Марк Евънс, с когото въобще не успява да се сближи, умира през май 2021 г., тя решава да спре да пие. “Това е чудесен начин да се опознаеш – пиеш вода и оставаш трезвен”, признава Адел.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Вдовицата Лили спретна шоу на басейна във "Фермата" и показа... СНИМКИ

Впечатляващо шоу направи една от най-силните жени във “Фермата”, а мъжете й отвърнаха с аплодисменти. Вдовицата с три деца Лили демонстрира невероятни акробатични умения край басейна, докато съотборниците й от “Канатица” се плацикаха вътре. Атлетичната блондинка се хвана с две ръце за перилата на стълбата, която води към водата, набра се […]

Subscribe US Now