Защо потребителите на Android ще спрат да пишат мейли

Преди седмица Google съобщи, че всички приложения от Google Workspace скоро ще имат интегриран изкуствен интелект, който ще може да генерира най-различни текстове вместо нас. 
Това означава, че вече ще можем само да зададем тема или опорни точки в Google Docs или Gmail и софтуерът сам ще генерира текст по подадената информация. 
Изглежда тези екстри скоро ще станат част и от преживяването ни с Android, след като преди дни колегите от 9To5Google откриха в кода на Android данни, които разкриват как изкуственият интелект ще работи в контекста на мобилната система. 
От обявената информация научаваме, че Gmail и Google Docs ще могат не само да пишат текст, но и да поправят, обогатяват и форматират по различни начини вече написани съобщения. 
Очевидно ще бъде внедрена малка иконка с формата на магическа пръчка, която при натискане ще ни дава различни опции за това какво искаме да получим. 
Така например само с няколко докосвания ще можем да зададем на софтуера да сложи булет точки, да обособи параграфи или пък да придаде по-сериозно звучене на текста. 
Първоначално обаче ще е достъпна само услугата за генериране на чист текст, като междувременно Google продължава да работи усилено по внедряването и на останалите екстри. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда Мила Савова 5 месеца след раждането

В края на миналата година Мила Савова и Сами Хоссни станаха роделите за първи път. И за тези месеци от щастливото събитие не спират да споделят в профилите си в Instagram как успяват да съчетават грижите за бебето с ежедневните си задължения. Един от последните постове на Савова обаче е […]

Subscribe US Now