Нещо ужасно сполетя Ути Бъчваров в Нова Зеленадия, едва не загуби живота си

Напоследък пътуванията на Ути Бъчваров извън пределите на България са белязани с проблеми. Наскоро от Австралия се оплака, че хотелската му стая е била разбита и е бил ограбен. 

Сега известният готвач замина на почивка в Нова Зеландия и едва не загуби живота си от това, което го сполетя там. И се наложи да се прибере по-бързо от предвиденото. 
В деня, в който Ути стъпил в Нова Зеландия, времето започнало да става все по-мрачно. „Оказа се, че един ураган от доста висока степен наближава. Впечатлен съм и от неговото име. Обикновено те носят женски имена, но той носи много либерално име – „Габриел”. Та въпросният „Габриел” буквално за часове удари столицата на един от островите”, разказа Бъчваров пред “Телеграф”. Така неговата почивка се съкратила с една седмица.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Uti Bachvarov (@utibachvarovofficial)

Въпреки бурята популярният телевизионен готвач е силно впечатлен от далечните дестинации, които обиколи. Той успя да се гмурне в едно от чудесата на света – Големия бариерен риф, Тасмания и Нова Зеландия. Той споделя, че би се върнал отново на тези места със семейството си и да преоткрие още нови и интересни кътчета и истории за тях. „Може би най-красивото място беше остров Тасмания. Бих се върнал отново”, споделя Ути./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Нещо ужасно сполетя Ути Бъчваров в Нова Зеландия, едва не загуби живота си

Напоследък пътуванията на Ути Бъчваров извън пределите на България са белязани с проблеми. Наскоро от Австралия се оплака, че хотелската му стая е била разбита и е бил ограбен.  Сега известният готвач замина на почивка в Нова Зеландия и едва не загуби живота си от това, което го сполетя там. […]