Кое е новото имение на Дженифър Анистън

Оказва се, че Опра Уинфри е не само медиен магнат, но и магнат в областта на недвижимите имоти в Калифорния. През 2021 г. тя купува имение от 8.5 декара в Монтесито. Част от него са и очарователна тосканска ферма и две малки вили. И всичко това за сумата от 10.5 милиона долара. По-късно телевизионната водеща разделя имотите и ги продава на две големи знаменитости.
Дженифър Анистън вече е горд собственик на основния дом в средиземноморски стил. За него тя е дала почти 14.8 милиона долара, докато треньорът на Уинфри – Боб Грийн, купува останалите къщи за 2.3 милиона долара. Което означава, че Опра се радва на печалба от около 6.6 милиона долара.
Въпреки че няма никакви снимки на новия дом на Анистън, стари документи за разрешителни и други данъчни документи предоставят някои подробности за него. Актрисата ще се разполага на 370 кв. метра, ще може да използва четири спални и три бани, тоалетна на 371 кв. метра, самостоятелна къща за гости и самостоятелна сграда за фитнес, пише Dirt. 
А освен че ще има живописна гледка към океана и планините, Дженифър ще си отдъхне и от папараците, тъй като имотът се намира на изключително уединено място. Новият ѝ дом дори не се вижда от улицата, а до него води един-единствен път, затворен за обществено движение.
Все пак, в случай че Моника, Чандлър, Джоуи и Рос или някои от другите ѝ приятели решат да ѝ отидат на гости – ще могат да използват удобен паркинг, побиращ до 15 автомобила.
Но колкото и впечатляващо да звучи всичко, вероятно основният ѝ дом ще си остане къщата ѝ в Лос Анджелис, с която се сдоби през 2012 г. за 21 милиона долара. Той е разположен на върха на хълм в престижния квартал Bel Air и е построена през 1965 г. от известния архитект А. Куинси Джоунс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

От какво се отказа Жизел Бюндхен

Вместо да дефилира на подиума, Жизел Бюндхен се чувства много по-добре да работи като фотомодел. “За мен е много лесно да съм там и да сътворя един образ, да влезна в тази роля”, коментира тя относно работата си по фотосесиите с творческия екип. “Това ме подхранва… чувствам се вдъхновена да […]

Кое е новото имение на Дженифър Анистън

Оказва се, че Опра Уинфри е не само медиен магнат, но и магнат в областта на недвижимите имоти в Калифорния. През 2021 г. купува имение от 8.5 декара в Монтесито. Като част от него тя се сдобива и с очарователна тосканска ферма и две малки вили. И всичко това за сумата от 10.5 милиона долара. По-късно телевизонната водеща разделя имотите и ги продава на две големи знаменитости.
Дженифър Анистън вече е горд собственик на основния дом в средиземноморски стил. За него тя даде почти 14.8 милиона долара, докато треньорът на Уинфри Боб Грийн купи останалите къщи за 2.3 милиона долара. Което означава, че Опра се радва на печалба от около 6.6 милиона долара.
Въпреки че няма никакви снимки на новата вила на Анистън, стари документи за разрешителни и други данъчни документи предоставят някои подробности за дома. Актрисата от “Приятели” ще се разполага на 370 кв. метра, ще може да използва четири спални и три бани, тоалетна на 371 кв. метра, самостоятелна къща за гости и самостоятелна сграда за фитнес, пише Dirt. 
А освен че ще се наслаждава на живописна гледка към океана и планините, Дженифър ще може спокойно да си отдъхва от папараците, тъй като имотът се намира на изключително уединено място. Новият ѝ дом дори не се вижда от улицата, а до него води един-единствен път, затворен за обществено движение.
Все пак, в случай, че Моника, Чандлър, Джоуи и Рос, или някои от другите ѝ приятели решат да ѝ отидат на гости – ще могат да използват удобен паркинг, побиращ до 15 автомобила.
От впечатляващото описание на имението можем само да кажем, че Дженифър Анистън знае какво да си купи. Въпреки това основният ѝ дом вероятно ще остане къщата ѝ в Лос Анджелис, с която се сдоби през 2012 г. за 21 милиона долара. Тя е разположена на върха на хълм в престижния квартал Bel Air и е построена през 1965 г. от известния архитект А. Куинси Джоунс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сръбска красавица обра точките в новия сериал "С река на сърцето" СНИМКИ

Новият сериал на Нова телевизия “С река на сърцето” вече започва да приковава зрителското внимание, въпреки че са минали едва два епизода. Интригуващ се оказа звездния състав, който тепърва ще се оплита във всевъзможни сложни ситуации. Режисьор на сериала е Мартин Макариев, а в главните роли са Луиза Григорова, Александър Димов, […]